Kisbabám most három hónapos. A házunkkal szemben most fogtak hozzá egy új társasház építéséhez. Nyilván sok zajjal fog majd járni. Árthat ez a babámnak? Van ötletetek, hogyan lehet ezt átvészelni?
Szia!
Egy cipőben járunk, csak nekünk 2 szomszéd építkezik 3 hónapja (gyakorlatilag a babám születése óta. Én annyit tudtam tenni, hogy a lakás legtávolabbi sarkában helyezem el átmenetileg (na nem nagy a lakás) vagy a szobájában babazenét kapcsolok be neki nem túl hangosra. Ja és nincs messze a lőtér sem, ahol robbantgatnak és napszaktól függően lövöldöznek is! Az én gyermekem minden robbanásra fent volt:(. Majd csak vége lesz egyszer! Kitartás! Szerintem baja nem lesz tőle! Csak nyugtalan. Jut eszembe, homeot vetettem be, hogy jobban aludjon (chamomilla vulgaris 5CH 3 golyó naponta 2-4 alkalommal kis(műanyag)kanálnyi vízben feloldva). Tudom, ezért majd letolnak az anyukák, akik ezt olvassák, de ők nincsenek valószínűleg hasonló helyzetben!
Üdv
3 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!