Kérlek írjatok nekem szép lányneveket!? Ti lányotoknak mi a neve? Hogy választottátok?
Annám van és Alízom lesz. A fiunknak ő adta a nevét, így a lányoknál rám bízta teljesen. Szerencsére hasonló ízlésünk van nagyjából, szóval tudtam ,hogy nem kell majd nagyon ráerőltetnem semmit :)
Nekem a Léna tetszik legjobban azok közül amiket írtál, talán még a Rebeka - bár ehelyett nekem kedvesebben hangzik a Regina.
Petra a lányom neve. Nekem nagyon sok női név tetszik.A kedvenceim; Helga,Lilla,Dóra,Dorina,Viktória,Szonja,Zsófia.
Pockban a hugi,ő nagy valószínűséggel Dorina lesz.Nagyon tetszik a Léna név is,de mostanában nagyon felkapott lett,rengeteg Lénát ismerek.Bár a Dorina és a Petra név sem ritka.Szóval,ha tetszik adjátok bátran.Ismerek egy Leilát félig arab félig magyar kislány,gyönyörű és nagyon okos.És a neve is nagyon szép :)
Az én lányomat Linettnek hívják, és ez volt az egyetlen lánynév, ami mind a kettőnknek tetszett! Hála az égnek a második fiú lett, így könnyebb volt nevet találni neki :)
Amúgy nekünk az egyik ismerősünk lányát hívják így, mi onnan vettük.
Aisa (bár nem tudom, hogy így anyakönyvezik-e), Kira, Kiara. Nekem ezek tetszenek. De esetleg nézz utána a nevek jelentésének és lehet, hogy úgy találsz megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!