Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Itt mindenki tényleg...

Anyukák! Itt mindenki tényleg ilyen szuper anyuka, hogy nem csap rá a gyerekere? Nem azt mondom hogy agyonverje, de a kezére vagy a fenekére nem csap rá ha mar századjára mondja el ugyanazt a gyereknek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

orulok hogy sok anya van aki egyetert velem!

imadoma gyermekeimet el se tudom mondani mennyire az eletemnek az ertelmei,de mikor szazadjara mondom nekik el ugyqan azt hogy nem szabad ezt meg azt pl en a fiam fenekere akkor huztam ra mikor 2 szer is az uttestnek szaladt ahol rengeteg kocsi jon megy,3 jara mikor ram nezett es elkezdett nevetni es szaladt az uttestnek na akkor elkaptam es a fenekere csaptam vagy 2 szer, hat inkabb o sirjon mint en!!!

HA valaki maskepp tett volna nyugodtan jelentkezzen:S

ugyhogy nagyon is jol tudta hogy mit csinal,es nagyon jol tudta azt is hogy a frasz kerulgetett mikor az uttestnek szaladt latta hogy nagyon megijedtem es annak dacara nevetve 3 jara is probalkozott akkor nem erdemelt meg egy fenekre csapast ??? ugyan mar!!!!

Jaaa es egyik gyermekem se fel tolem mind a harman en hozam ragaszkodnak a legjobban, mert ha ra is csapok mikor megerdemlik de en ovom oket meg en szeretem oket a legjobban es ezert teszem, hogy ne legyen semmi bajuk!!

2012. máj. 30. 21:21
 52/62 anonim ***** válasza:
68%
Akkor csapkodjatok nyugodt lelkiismerettel! Én már sokszor végig futtattam az agyamban azt a szitut mikor esetleg az úttestre szalad....! Én akkor sem a csapkodom módszert fogom választani! De mondom egész nyugodtan csapkodjatok! Ja, a muskátlis maminak üzenem hogay máskor a gyerekkel együtt ültesse azt a francos muskátlit és értékelni fogja hogy látja hogy nő a virág..... oh, jaj bocsi ez biztos hiper szuper anyukás tanács volt :D :D
2012. máj. 31. 00:27
 53/62 anonim ***** válasza:
93%

utolsó. Elmondom neked hogy együtt ültettük!!! Én nem azért írtam azt amit írtam hogy megbántsam az olyan anyukákat akik nem csapnak rá a gyerek kezére, hanem azért mert én rácsaptam. Tiszteletben tartom hogy ők nem csapnak rá!!

Én nem fogok vitatkozni, mindenki eldönti miképp neveli a gyerekét.

Egyébként igaza volt itt egy-két anyukának aki azt mondta hogy itt azok az anyukák vitatkoznak akik nem csapnak rá a gyerek kezére, nem pedig azok akik rácsapnak, és még azt mondják ezek az anyukák hogy végtelen türelmük van, akkor kedves utolsó ne rajtunk töltsd ki a dühödet ami benned van. Látod azt hiszed rosszul nevelem gyerekem, de még a muskátlit is együtt ültettük 1 hónapja, és mindennap egyszer kiborította a cserépből és nem vágtam rá mindennap a kezére, hanem az 1 hónap alatt 2* és képzeld fejben is tartom mert nem szeretném ha tényleg ebből a csapkodásból baj lenne.

2012. máj. 31. 08:17
 54/62 anonim ***** válasza:
30%
Na "tökéletes" szadista anyák lenulláztak. :D Remélem nagyobb örömük nincs is. Majd egy 15 év múlva találkozunk itt mikor azon siránkoznak, hogy a gyerekük teherbe esett egy átdorgozott buli után és nem mertek szólni időben. Vajon "mit rontottam el? ":)
2012. máj. 31. 10:20
 55/62 anonim ***** válasza:
23%

utolsó,már ne is haragudj,de az nem szadista aki neveli a gyerekét,én inkább a te gyereked sajnálom,majd mikor itt fogsz írni hogy "jajjaj a gyerekem nem hallgat rám elköltözött,rájöttem nem jól neveltem,nem jött be az ejnye bejnye,minden megengedtem neki,sose volt megbüntetve,most alkoholista,és drogozik,és 12 évesen már szexelt"

utolsó mindig az siránkozik,aki nem nevelte agyerekét,és mindig az ugatja le a másikat aki szerint lelki sérült a gyerek egy legyintéstől,nyisd ki a szemed és olvass,mielőtt ítélkezel

2012. máj. 31. 10:45
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

Itt senki nem használt olyan erős fogalmakat,hogy szadista.

Nem értem neked miért kell.Egyszer-kétszer,ha rácsapok a gyerek kezére mégis mi baja lesz?Elárulom neked,semmi.

Te ejnye-bejnyével neveled a gyereked,mi nem.

Én speciel,határozott vagyok és megkövetelek bizonyos dolgokat.Van nevelési technikám,ja és nem az,hogy rácsapok a gyerek kezére,mielőtt bárki nekem esne.De ha bizony valami rosszat csinál,akkor megérdemli azt,hogy megcsapjam.Mindig megbeszéljük miért kapta stb.

Nem ítélkezni akarok,de ha már itt tartunk én olyan szülőktől hallok panaszkodást a gyereke iránt,aki anno nem nevelte,minden meg volt engedve neki.

Amikor gyermekpszichológus barátnőmnek elmeséltem az itt olvasottakat azt mondta,hogy a gyereket valahogy igenis nevelni kell és néha nincs más módszer,mint az,hogy rácsapok a kezére, de természetesen el kell mondjam neki,hogy miért csinálom.

A gyerek nem attól lesz lelki beteg,ha követel az ember,hanem attól,ha az anyán a tehetetlen kétségbeesést,gyötrelmet látja,mert az már nem tudja hova vinni,hogy nevelni.Tudod nem ismerek olyan embert aki lelki beteg lett volna egy elfenekeléstől.És nem azokról beszélek,akiket vertek kiskorukban,mert az természetesen elítélendő.

2012. máj. 31. 17:08
 57/62 balázs2010 ***** válasza:
94%
OFF: Tök mindegy kivel értek egyet, de az a stílus, hogy a kérdező le k. anyáz valakit csak mert nem egyeznek szerintem nagyon erős. Nő létére..
2012. máj. 31. 21:51
 58/62 anonim ***** válasza:
85%
Hmm...és még nem szadista a kérdező. :) Azért mert más a véleményük k*rva anyázik nekem szép. :)Gondolom otthon sem különb. Szánalmas.
2012. jún. 1. 11:39
 59/62 A kérdező kommentje:
az is eros hogy o meg szadistazik
2012. jún. 1. 19:29
 60/62 anonim ***** válasza:
21%
Hm... érdekes "nem csapkodós anyukák" nem, hogy egy idetévedt kommentelő is úgy gondolja hogy durva a kérdező stílusa, ja és ha megfigyelitek mindig övé az utolsó szó.... szegény gyerekei... na nem baj felnőnek így is, csak.... egy kicsit kevésbé vidám gyerekorral.....
2012. jún. 1. 23:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!