21 éves lányom ennyire gyerek centrikus?
minden 21 hónap körüli gyerekre jellemzö ez a viselkedésmód. mert mióta megszületett a viselkedése más gyerekkel szemben igen gyerek centrikusan hat, egy rossz mozdulat, lökdösődés, csak a sajátom senkinek nem adom viselkedésnem jellemző rá.mindent megoszt segít, puszit ad megölelgeti gyerektársát.
pedig sajnos még nincs tesója
, bölcsibe nem tud menni. majd csak oviba de fel se merült bennem a kérdés hogy talán egy évet még itthon fogom mert annyira keresi a gyerektársaságot. sajnos a játszótér igeny gyér gyatra rossz minőségű. és sajnos nincs semmi olyan hely ahova el tudnám egyelőre vinni gyerekek közé
Húha nekem kicsit zavaros
21 év vagy hónap???
És kicsit ellenmond a mindent megoszt-és a csak a sajátom senkinek nem adom???
Gyerek-centrikusan? Mármint, most az a baj, hogy nem sajnálja a többiektől a játékait és kifejezi az érzelmeit?
Vagy az, hogy nem tudod még elhelyezni egy óvodában? És a környéketeken nincs olyan hely, ahol a gyerekek és az anyukák összegyűlnek?
Szervezzétek meg, ha fontos, ahogy látom máskor is volt már a többiek között. Ha neked fontos, hogy a többi gyerek között legyen tudod mit tegyél. :)
7. válaszolónak: Van valami abban, amit mondasz. Akkor mondjuk, hogy egy normális környezetben ez nem rossz, viszont ilyen kihasználós, önző emberek között az a jó, amit írsz a másik lányodról.
Amúgy ha megoszt valamit, vagy kedves az nem feltétlenül azt jelenti, hogy akkor egyből ki is lehet használni és nem védi meg magát. És én azért nem pontozok le senkit, mert eltérő a véleménye az enyémtől. :)
8. válaszolónak: Egyetértek, a gyerek valószínűleg az anyjáról is példát fog venni, akkor pedig csapnivalóan fog fogalmazni.
Szerintem legalább annyit tegyél meg, mielőtt elküldöd a választ, hogy olvasd át, amit írtál. Én még nem kérdeztem, de nem hiszem, hogy időre megy a kérdésfeltevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!