Aki próbálta mindkét márkát: melyik fürdető a jobb, Johnsons vagy Gabi?
Figyelt kérdés
Most akarunk váltani a gyógyszertáti fürdetőkrémről boltira. 3 hós.2009. jún. 29. 21:06
11/18 anonim válasza:
Nekunk a Johnsonstol kiutesunk lett,ugyhogy atalltunk a Gabira.Teljesen jo.Szerintem is babafuggo,ugyhogy probalj ki tobbet is.
12/18 anonim válasza:
Nekünk mindkettő szárítja a babám bőrét :(
13/18 anonim válasza:
Nálunk is a Gabi jött be. A Johnson's termékei közül se sampont, se fürdetőt, de még popsitörlőt sem tudjuk használni, mert rögtön kiütéses lesz a kislányom bőre.
14/18 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is nagyon kiszárította a bőrét a Gabi. Annyira hogy bőrgyógyászhoz kellett vinnem! :( Most visszatértünk a gyógyszertári mosakodókrémre és kezd rendbe jönni a kicsi bőre! 5 hós múlt!
15/18 anonim válasza:
Nekünk is a Jonsons vált be, mert a Gabi szárította, pedig szerintem a Gabi jobb illatú.
16/18 anonim válasza:
Mi a Gabi esti fürdetőt használjuk, semmi baja a kislányomnak tőle! Popsikenőcsbe is a Gabit használjuk.
Szerintem ne használj elsőre johnsons-t mert azt többen nem bírják mint a Gabit.
17/18 anonim válasza:
Szia!
nekünk igazából mindkettő bevált, Johnsonstől a sárga 8amit te is írtál, hogy kaptál a csomagba) és az esti fütdetője. Gabiból is az estit használjuk. A nívea is jó, annak nagyon tetszik az illata. Samponból esetleg próbáld ki a Gabit, abból is van kis kiszerelésben a DMben. A neogranormon is nagyon jó! (mi popsitörlőben is ezt használjuk). Mi általában úgy csináljuk, van 3-4 féle fürdető, és mikor milyen kedvünk van, azt tesszük a vízbe.
18/18 A kérdező kommentje:
Samponból Babét használunk mert koszmós, az nagyon jó. De azt hiszem akkor nívea lesz :)
2009. jún. 30. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!