mindig van harom, a DMben kinyomtathato kupon, 15% kulonbozo termekekre. most epp pampers az egyik. mindket gyerekem azt hasznalja, igy orultem is neki. havonta 2* lehet kinyomtatni a kupont, de nem gyerekeknkent, hanem osszesen. egy gyerek utan is es ket gyerek utan is. ennek mi az ertelme? a no annyit mondott, hogy ikrekre is csak 2* engedi es egykekre is, igy mit pattogok. raadasul a tobbi kupont ki sem tudtam nyomtatni, ket boltban se tudtak segiteni benne. egyre jobban haragszom rajuk. amiota 300 utan jar a pont sajnos nem mindig jon ossze a kovetkezo vasarlasig a kedvezmeny, es meg rosszul is mukodik... egyebkent meg iszonyat draga minden, ket csomag pampersert, egy nagy wc papirert, par bebietelert, egy dmes tapszerert es egy mosogatoszeret, ja es ket uveg babavizer fizettem majd 14 ezret, vegosszeg kuponnal. es ez kb. ket hetre eleg csak...
Örülj hogy legalább ennyi kedvezményt adnak. (még)
Mivel én nem olyan helyen lakom ahol van DM, eleve kizárt hogy olcsóbban jussak dolgokhoz. Amikor megyek Mamához látogatni, mindig akkor megyek DM-be, és csak egy giga-pack óriás csomag pelusra váltom be a 25% -os kupont, így kb 1800Ft-al olcsóbb. A pelus üti meg sajnos nagyon a számlát, inkább vegyél óriás csomagot 25% Jokerral, 50 pontért.
2012. máj. 27. 18:03
2/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. :-) igazad van, de sajnos nem tudnam elhozni a dobozt. nincs kocsink, csak babakocsival tudok menni vasarolni. .
2012. máj. 27. 18:09
3/6 anonim válasza:
Szerintem is drága a Dm! Kuponok nélkül, szinte mindenhol olcsóbban tudom megvenni a dolgokat. Nekem például ikreim vannak és én is csak 2x tudtam kinyomtatni a pamperses kupont. Persze ahhoz nem jó az egyszeri -25%-os kupon. Nagy dobozos pelus vettem és direkt ezért váltottam ki egy 50 pontos füzetet, amiben minden más kupon számomra használhatatlan. A kezdő csomagot odaadták, azóta semmi. Se a 6-12-ig, se a 12-18-igos kupont nem küldték.
2012. máj. 27. 20:56
4/6 A kérdező kommentje:
pontazt akartam irni, hogy az uj rendszer ota megszunt, hogy felevente kuldjenek valami kupont. Fiam ket eves lett, lanyom hat honapos, de nem jott semmi. szerintem ezekkel a kinyomtathatoakkal helyettesitik. nekik olcsobb. no mindegy, nem mergelodom, attol nem lesz jobb.
koszi a valaszokat. :-)
2012. máj. 27. 22:11
5/6 kíváncsicska válasza:
Nem szűnt meg,de ha nem kapsz reklamálj!Én azt tettem és 1 héten belül érkeztek az elmaradt kuponok.És én nem védeni akarom a Dm-et,de hol van még olyan hogy felhasználsz egy akciós kupont és akkor még a végén annak az összegéből is lejön 15% ha van olyan kuponod?A másik ha megnézed a pampers kupon nem 1 pelenkára vonatkozik, hanem az általad vásárolt összes pampers termékre (pelus, törlő).Szóval örüljünk hogy egyáltalán adnak kedvezményt.
2012. máj. 27. 23:58
6/6 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Hol reklamáltál? Írd meg légy szíves!
Más pampers termék a kuponnal is drágább, mint amennyiért én szereztem be, egyedül a nagy doboz pelenka érte volna meg nekem.( az is csak néha és kevés van + nem biztos, hogy pont a jó méretből)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!