Érdemes regisztrálnom az új Bababónusz programba (Dm)? 2 éves már a fiam.
Igen.
3 éves korig lehet és érdemes is, a kuponok miatt.
Igen, érdemes, most már 3 éves korig küldik a kuponokat.
Ha valamelyik üzletben, az infopulton regisztrálsz újra, ott rögtön kapsz egy kis csomagot.
Én a héten regisztráltam újra a közelünkben lévő DM-ben, rögtön meg is kaptuk a csomagot. Az eladó hívta fel rá a figyelmem, hogy van benne kuponfüzet is, mert épp pelenkát venni mentünk. Sajnos a végösszegi csak minimum 8000 Ft vásárlás esetén lehet felhasználni, de az is meg lesz majd.
Kislányom nemrég múlt 2 éves, szerintem neked is érdemes. Én úgy vagyok ezzel, hogy a regisztrálás nem kerül semmibe, de ha már nyerek vele 100 Ft-ot, az is valami a mai világban.
Ja, van még benne egy C&A 50 %-os kupon, az is jó lehet, bár 92-es méretig használható csak fel. Ha nem kell, eladod a neten, nemrég láttam, hogy 1000 Ft fölött lenek el a C&A kuponok.
Na meg egy csomó más kupon is van, de azok nekem nem kellenek:(
Fiam a napokban töltötte a 2,5 évét, mi is kiváltottuk. Úgy voltam vele, nem vesztünk vele semmit. Úgyis kell úszógatyó, holnap így féláron tudok venni neki a C&A-ban. Aztán jól jön majd a végösszegi, meg még néhány.
A minták is felhasználhatók, a kis zsák is jópofa, amiben megkapjátok és az a babanapló is ötletes.
Mi is kiváltottuk, én nagyon örültem neki a cumi miatt, mert mi olyan latexes mamot használunk.
Ha Nektek nem kell a cumi, szívesen elfogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!