Azok akik külön szobába tették az újszülöttet hogyan oldottátok meg az éjszakai szopizást? Itt arra gondolok, h meghallottátok, ha kezdett ébredezni de még nem kelt fel teljesen?
Nálunk 3 hónapig volt velünk, majd áttettük a gyerekszobába. Én is tiszta frászban voltam, hogy mi lesz, ha nem hallom meg. De nem lett ilyen baj, szerencsére. Azonnal fent vagyok, ha egyet nyikkan. Igaz, a mellettünk lévő szoba, és az ajtók nyitva vannak. De már nem bántam meg, hogy akkor áttettük, ő észre sem vette, csak én aggódtam halálra magamat. Légzésfigyelőnk nem volt. Bébiőr az igen, de csak ritkán használtuk, pl. ha aludt, és kimentünk az erkélyre.
Meg mi még vettünk egy heverőt a gyerekszobába, én ott szoptatom, nem viszem át magunkhoz éjszaka.
Köszönöm a válaszaitokat. Nekünk a gyerekszoba és a mi hálónk között van kb 5 méter és nem tudom h merjem-e külön tenni vagy költözzek be az ő szobájába, ami viszont nagyon pici (7nm). Légzésfigyelőt vettünk már.
És az nem volt nektek fárasztó, h éjjel át kellett járni egy másik szobába szoptatni? Mert ha mondjuk vele lennék, akkor csak odavenném magamhoz.... Jajjjjjjj, annyira nem tudom, h mi lenne a jó megoldás.......grrrrrrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!