Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan-mivel tisztítjátok a...

Hogyan-mivel tisztítjátok a bilit?

Figyelt kérdés
Egyenlőre elképzelésem sincs, hogy lenne majd praktikus. :)
2012. máj. 26. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor a gyerek belepisilt, kiöntöttem a wc-be, utána kiöblítettem a csap alatt sima vízzel. Ha kakált is, akkor vizes wc papírral kitöröltem a bilit a kakától. Egy héten 2x pedig átmostam hipós vízzel.
2012. máj. 27. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy ahogy az első.
2012. máj. 27. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A pisit kiöntöm a wc-be és csap alatt kiöblítem. Ha kaki van,a kaki is megy a wc-be és utána öntök bele domestost és úgy mosom ki csap alatt rongy segítségével. Az a rongy csak erre való, bilimosó rongydarab.
2012. máj. 27. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó, csak én nem rongyot, hanem mosogatószivacsot használok erre a célra:) Azzal mosom ki amivel a mosdókagylót is kitakarítom.

Persze domestost használok minden kaki után, és kb. heti 1x körbemosom kívül belül, mert valamiért a bili alja is sárga fröcskölt foltos.

2012. máj. 27. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezért szoktattam rá nagyon hamar a picúrkámat a wc-re, wc szűkítőt használtunk. Igazából sosem barátkozott meg a bilivel igazán, de amíg azzal próbálkoztunk, addig hasonlóan csináltam, mint az előttem szólók, csak én full tisztaságmániás vagyok, emiatt a kagylót is mindig átmostam gyorsan, a bili átmosás után.:) Macera. A wc szűkítő csodás találmány, a gyermeket ráülteted, mellékuporodsz (én a tusoló szélén ültem mellette), és várjuk az eredményt, közben "dumcsizunk".:) Amikor már nagyobb, ott is lehet hagyni egy picit, és ő boldogan kiabál: "anya, kész vagyoooook!", lehet menni törölni. :) Kedves emlékek :D
2012. máj. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!