Hogyan altatjátok a mindig állni akaró babátokat esténként? Házi munkát hogyan végeztek mellette?
Nálunk is hasonlóképp van, amikor felmosok ő járókában van vagy alszik. Altatásnál nappal (2x alszik) lefektetem a kiságyba és mellé fekszem a saját ágyamra és megvárom míg elalszik (max 10 perc). Este vagy elalszik a cicin, vagy elringatom.
Ma 1 éves kisfiú anyukája
Nekem nincs kiságyam, nem volt járókám se. 6 hós koráig a pihentetőben vittem mindenhova magammal és úgy beszélgettem hozzá, hogy épp mit csinálok. Amióta mászni tud jön utánam és belenyúlhat a felmosóvödörbe, ül az ülembe és pucoljuk a krumplit,répát,petrezselymet,stb. imád a hajával játszani, aztán majd feltakaritjuk együtt, ami leesett.
A gáztűzhelyen is belekukucskáltatom a fazékba, persze nem a gőz fölé teszem, de minden érdekli, ami körülötte történik.
A lábosokat, ami rozsdamentes azt kiveheti a szekrényből, tudja, hogy csak az Ő műanyag tányérjait pakolhatja.
Szépen, fokozatosan igy szoktattam mindenhez.
15 hónapos és nem ordit, ha nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!