SOS! Most mit csináljak, Lehet baja?
Figyelt kérdés
Amíg elmentem wcre kisfiam kinyitotta a gyerekzárat és kilopott 1 villanykörtét.Semmit nem hallottam,de mire kijöttem jön és mutatja a kezét és tele volt üvegszilánkokkal.És a földön láttam,hogy eltörte és tele volt apró üvegdarabokkal.Gyorsan megnéztem a kezét,nem vágta el és kívülről semmi jel nem mutat arra,hogy megvágta volna magát,de mondjuk mi van,ha lenyelt egy kis darabot.2 éves.Kérlek ne hurrogjatok le.Köszönöm előre is.2012. máj. 26. 08:03
1/3 anonim válasza:
Dehogy hurrogunk.Ha hajlamos a gyerkőc mindent megkostolni,vigyétek be az ügyeletes dokihoz,vagy hívd fel a sajátodat és kérdezd meg menjetek vagy figyelgesd-e és mit nézzél rajta.Ezt mindenképp tanácsos megtenni.Sajnos az üveg vág,ha lenyelte úgy,hogy akkor nem vérzett a szája a beleket vághatja.
2/3 anonim válasza:
A gyermekügyeletet hívd fel, ott elmondják, hogy mit tegyél.
3/3 anonim válasza:
Azért egy üvegszilánkot nem olyan könnyű ám lenyelni, hogy ne venné észre az ember. Mossál fel, hogy ne találjatok több szilánkot és tedd magasabbra az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!