Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabás anyukák, ti kiviszite...

Kisbabás anyukák, ti kiviszitek levegőzni ebben a nagy szélben a kisbabátokat?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam 2 hónapos. Amikor nincsen nagyon rossz idő (esik, fuj nagyon a szél) mindig leviszem egy órára legalább. Már 3 napja fuj eszeveszetten a szél és nem vittem ki mert szerdán megpróbáltam de sírni kezdett. Már olyan nyügös szegényke, nagyon szeret kint lenni, babakocsibol nézegetni. Ti kiviszitek?

2012. máj. 25. 13:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Már annyira nem bírtam vele, hogy utnak indultunk. Mi kocsink is elég jó, zártra is huzhatom a kupola részt. Nem annyira tetszett neki. De megálltunk a ház előtt, fel fogta a szelet és a nap is odasütött. Ki kelett ugyan vennem a kocsibol mert most olyanja vaolt. Nagyon tetszettek neki a fák meg levelek ahogy mozogtak. Én is a mindennapos levegőzés híve vagyok egyébként amikor csak az idő engedi. De azt sem szerettem volna, hogy tele menjen széllel és fájjon a pocak utána.

Egyébként az én kis drágám soha nem alszik el a kocsiban. Hiába szik mielőtt elindulun, haza érünk ,(ha csak egy óra is telt el) megint enni kell neki és utána alszik a kiságyában egy nagyot.

2012. máj. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!