1 hetes a babám. Hány fok legyen kinnt, amikor már kivihetem egy kicsit levegőzni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 11:40
1/7 anonim válasza:
A múltkor volt a tvben,hogy ebben ahidegben egyáltalán ne vigyék ki a 6 hetesnél fiatalabb babákat.Én először levegőztetném a szobában,majd lassanként az ajtót rányitnám.Olyan -5ig biztos várnék.
3/7 anonim válasza:
5 fok. plusz!
de: most sokan fűtenek szénnel, fával, nagyon szennyezett a levegő. amíg ki nem tidztul, addig nem vidd ki. és szerintem 3 hetes koráig várjatok. enyém decemberben született, 2,5 hetesen kezdhettük el a szoktatást, pont 3 hetes volt amikor kivittem először fél órára. 8-10 fok volt akkor
4/7 anonim válasza:
Az én babám december cégén született, 3 hetesen vittük ki először, de most decemberben meg januárban enyhe, +6 fokos idő volt. Ebben a hidegben mi már másfél hete nem voltunk kint. A hét második felében jönnek a plusszok, azt várd meg szerintem!
5/7 anonim válasza:
Január elején szuletett meg a lányom és csak február utolso napjain vittem ki. 1 hete babát nem vinnék ki!
6/7 A kérdező kommentje:
Persze, most még én sem viszem ki, csak kíváncsi voltam, hogy kb mikor..
Hétvégére ígérik, hogy olvadni fog a hó, remélem jövő héten tavaszodik:))
köszi
2012. febr. 13. 16:16
7/7 anonim válasza:
nekem azt mondta a védőnő,hogy -5 fokig nyugodtan ki lehet vinni az 1-2 hetes babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!