Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szőlőmagpárna a baba hasára,...

Szőlőmagpárna a baba hasára, de ruha alá vagy ruha fölé helyezve?

Figyelt kérdés
Nagyon hasfájós 3hós lesz..most ezt próbáljuk ki az angol víz,infacol, espumisan,szélcső után...a colief jött be ez plusz csak neki,mert ha a karomon hasal úgy nyugi van :) simán hasra téve ordít...gondolom a test hőm melegíti neki :) így remélem beválik ez is
2012. máj. 24. 18:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Amúgy 3hónaposan lehet próbálni tejen kívül már más ételeket adni neki?vagy csak 4hósan ahogy a bébi ételeket is úgy látni az üvegjén
2012. máj. 24. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én úgy csináltam,hogy a body és a rugi közé raktam. Nekünk bevált, használd bátran!

Ha hasfájós, még várj egyéb táplálékkal. Van aki ad már pici gyümilevet vagy ilyesmit, ezt mki eldönti maga, mikor kezd hozzátáplálni...igazából nem is szeretnék emiatt vitába bonyolódni, hidd el, erre aztán kapnak a szupermamik:) Mármint,hogy ajajj,nehogy adj a babának mást is ennyi idősen...De sztem is amúgy várj még, lassan talán a hasfájóssága is elmúlik!

2012. máj. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!