Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetséges hogy mosható...

Hogyan lehetséges hogy mosható pelenkában apró kiütések jönnek a baba popsijára? Lehet a meleg miatt van? Nagyon bosszant mert olyan nagy lelkesedéssel tértem át a moshatóra. Vagy nem is a pelus miatt van? Megoldást rá?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

valóban lehet popsikrémtől is, nekünk a babylove saját márkás rendszeresen (pár alkalommal próbáltam, aztán továbbadtam a krémet) nagyon csúnyán kiütötte.

azóta rendeződik a dolog egyébként?

2012. máj. 25. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem textilpelenka alá csak a Naturlandos csukamájolajos vált be, de az nagyon! Próbáld ki, azt hiszem 250 ft felíratva, de vény nélkül is kiadják. Alig használ valaki ilyet, de tényleg jó! Jobb mint a divatos Sudo és társai!
2012. máj. 25. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is azt használok :)

egy ideig sudocremeztünk,de most visszatértünk a jó régi gyógyszertárihoz. tényleg jó.

viszont ha igazán gyulladt a popsi, akkor nekünk a bepanthen az ami egy éjszaka alatt rendbe rakja. az elég drága, de jó ha van ilyen esetekre.

2012. máj. 25. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!