Jo Frost Szuperdada című könyvét olvasta valaki?
Érdemes megvenni? A Viasat 3-on néha szoktam nézni a műsort.
A székre ültetős módszerről mi a véleményetek?
Jonak nincs saját gyereke. Teljesen hiteltelen.
Székre ültetés? Ha a gyerek semmit nem csinál, amit az anyja kér, akkor majd a székre odaül, és fel sem kel, amíg az anyja nem engedi? Megrendezett jelenetekkel van tele. Ilyen rövid idő alatt nem lehet átnevelni sem a szülőket, sem a gyerekeket.
Jo-nak nincs saját gyereke,erre azt tudom mondani,hogy az élet más problémás területein is sokkal könnyebben meglátja a megoldást egy kívülálló és jó tanácsokat tud adni.Tehát ez épp előny is lehet és szerintem az is.
Székre ültetős módszernél pedig pont az látszik,hogy nem ül ott a gyerek.Mivel nincs ahhoz hozzászokva hogy a szülő akaratának eleget tegyen.Ezért kell 600szor is visszavinni a székbe és így tanulja meg.Végül igen ezáltal,ott fog ülni,mert észreveszi Anyja következetességét.
Egyébként meg nem rövid idő 1-2 hét radikális változtatásokkal.Ennyi a véleményem.
Kérdező,megvetted a könyvet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!