Jókedvű baba és istentelen hasmenés?
Kicsi lányomnak megy a hasa, jó savas, kieszi a popsiját. Már nem tudom mit csináljak vele, hogy jobban legyen. Eddig gyógyteát kapott, amitől csak 10kaki/nap van a 20helyett:( ...
A kaki is csak inkább színes puki mennyiség, reggel és este van csomag is.
Fogzik:(
Mennyi idős a kicsi?
És egyébként a napi 20 kakira én nem biztos,hogy ráfognám a fogzást.Engem tuti megrémisztene ez a mennyiség.Mióta van ennyi széklete a babának?
Nekem lányomnál volt ilyen 5 hósan. 4 !!! hétig tartott.
Zöld és véres is volt neki.
Doki megnézte és azt mondta hogy ebben a korban minden gyereknek eljön egy gyomor átállás. Van akinek székrekedése lesz van aki fosik, van aki 2 napot van aki 4 hetet.
Mivel evett rendesen, jókedve volt, ivott ahogy szokott, így semmit nem írt neki. Mikor véres volt vizsgáltatta csak be, de az már a sok kakilástól volt csak.
Aztán 4 hét után elmúlt.
A doki azt ajánlotta hogy amit addig adtam neki enni csak azt adjak, max banánt vagy krumpli lehet új dolog neki.
16hónapos a csajszi. És írtam is színes puki inkább, nem is kaka, ami jön belőle. Nem levert, sőt, rendesen iszik, eszik(igyekszem szárazat adni neki, hogy fogja a pociját, rizst), rohangászik, játszik, olyan, mint ha semmi baja se lenne.
A fogzáskor volt már ilyen kakija, igaz nem ennyi, de ugyan ilyen volt.
Köszi a válaszokat:)
Szerencsére iszik rendesen:) azzal nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!