Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen zöldséget és gyümit...

Kíváncsicska kérdése:

Milyen zöldséget és gyümit adaj a lányomnak aki szorulásos? Most kezdtük a hozzátáplálás!

Figyelt kérdés
2 hete kapott 1 hétig krumplit most 1 hete sárgarépát kap.Nem almával kezdtünk mert refluxos.Dokink azt mondta a körte és a narancs leve jó de van még valami mert annyi mindenről beszéltünk és a védőnők kissé elvonták a figyelmem mikor sorolta a doki mit adjak neki (mert siettettek hogy végezzek,mert ők éhesek).Igazából sem a körte sem a narancs nem mondható szezonálisnak.
2012. máj. 23. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nehezen kakilt a babám a hozzátáplálástól már előre féltem gondoltam rosszab lesz mint előtte viszont a dokim mondta hogy tegyek minden főzibe meg zöldségpürébe cukkinit..és azota is eszi:) ja és ezután napi LEGALÁBB 3szor volt kaka!!!
2012. máj. 24. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:
És milyen formában szerzed be a cukkinit? Köszi!
2012. máj. 24. 16:32
 13/17 A kérdező kommentje:
A cukkinis kérdésre én is kíváncsi vagyok :)
2012. máj. 24. 19:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm de a banán nem a legjobb megoldás!!!Pont az ellenkező hatást váltja ki
2012. máj. 24. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:
hogy hogy milyen formában szerzem be a cukkinit??? lemegyek a zöldségeshez és megveszem..:) nem értem a kérdést:) hazamegyek megmosom,megpucolom és megfőzöm más zöldségekkel együtt zöldségpürének mostanában már husi mellé..de minden fajta főzibe is teszek bele..legyen az krumpli főzi vagy bármi(egy felet kap mindig)nem igazán értettem a kérdést de remélem megtalájátok válaszomba a választ:)
2012. máj. 24. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak, mert nem igazán van még szezonja a cukkininak, azt hittem fagyasztva veszed, csak erre voltam kíváncsi. Bocs, hogy nem fejtettem ki jobban. Köszi!
2012. máj. 24. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
JAA! a fagyasztott megoldásra mégnem gondoltam..nincs szezonja de itt nálunk külön nekem mindennap hozat a zöldséges bácsi:) nyilván a nagyáruházakból szerzik be..Lidl-ben pl mindig látok!!
2012. máj. 25. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!