Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet piros a fejbőre?

Mitől lehet piros a fejbőre?

Figyelt kérdés

Kicsit koszmós volt, beolajoztam, fésültem. Utána hajat mostunk. Semmi nem volt. És már máskor csináltuk ezt, akkor se volt semmi gond. Pár nap múlva újra hajat mostunk. Ma reggel figyeltem, hogy piros a fejbőre. Mitől lehet? Ugyanaz a sampon. Lehet, hogy az öblítő víz egy picit melegebb volt, mint szokott. Attól lehet piros?

Napon nem volt, csak kis vékony sapkában. Egyébként nem fáj neki, jó kedélyű.

2012. máj. 23. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nagyon megkapargattad a bőrét és attól piros?
2012. máj. 23. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is rá, de azóta már eltelt 4 nap. És csak ma reggel vettem észre... bár lehet korábban nem figyeltem. De annyira meg nem kapartam szerintem, hogy még 4 nap után is ilyen legyen.
2012. máj. 23. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
o nem tudja megkaparni? Mennyi idos? Mert 3 hónaposan a lányom kedvenc elfoglaltsága volt, hogy a feje tetejét vakargatta, méregette meddig van még felfele :)
2012. máj. 23. 15:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre, hogy hozzányúlna. 9 hónapos.
2012. máj. 23. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy mégis csak a sampon. Milyet használtok?
2012. máj. 24. 11:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Babé-t. Mára elkezdett halványodni. Remélem nem tér vissza többet, de majd megírom mi volt, ha kiderül.

Köszi a válaszokat!

2012. máj. 24. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Remléljük, elmúlik. :) Valószínűleg nem volt nagy probléma, ha magától elmúlik. Amúgy babét mi is használtunk, de nekem az nem vált be. Amikor koszmós volt a kislányom, akkor mi frezis koszmó elleni alapcsomagot rendeltünk, amiben volt sampon is. Ha érdekel, vagy még aktuális, elküldöm a linket. :)
2012. máj. 24. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Érdekel, mert az elején jó volt a Babé, de most újra koszmósodik eléggé. Bár most sűrűsödik a haja és a védőnő szerint ez hozza magával.

Köszi.

2012. máj. 24. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Szió,

én ezt a csomagot rendeltem, pár használat után már nem is jött vissza a koszmó: [link]

2012. máj. 25. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!