Lányotoknak mikor kezdett el nőni a haja, hogy lehetett csatolni?
Az elsőnek 15 hónapos volt amikor csatokat lehetett volna tenni a hajába,1,5 évesen már elgondolkoztam a hajgumin,de még nem tettem bele,2 évesen már bőven a válla alá ért.
A második és harmadik lányunk viszont eléggé "kopasz csirke" :-D... A másodiknak betöltött 2 évesen volt akkora haja,mint a nővérének 15 hónaposan. Most,lassan 3 éves,és akkora a haja,mint a nővérének 1,5 évesen. Már lehet csatot tenni a hajába,két ágba gumizni,de már "lófarokba" kötve is megfogja a gumi a haját hátul. :-)
A harmadik még csak 8 hónapos,de Ő is olyan kis kopaszka,mint a középső lányunk.
Lányom 19 hónapos, és csak hátul nő a haja. Kétoldalt a halántékán még 1-2 mm-es babahaj van, sajna. Elég hülyén néz ki, a nagyi levágná neki rövidre, mert olyan "szakadt" így a gyerek.
Viszont ha hátul két kis mini copfba összefogom azt a 3 szál haját, akkor "meg kell zabálni"! És ezt a nagyi is elismeri... :)
Sajna pont úgy nő a haja, mint a bátyjának, aki lassan 4 éves lesz és a halántékán még neki is babahaja van. Ami fiúnál annyira nem gáz (bár elég fura), de egy lány hogy fog így kinézni?...
Nekem 3 lányom van és göndör hajúak. Így nagyon lassan nő a hajuk, pedig vizesen látszik, hogy kétszer akkora a hossza, mint szárazon.
A nagylányomnak úgy 2 évesen már lehetett copfot csinálni, de pl a középsőm most 2,5 éves, és neki még nem az igazi. Lehetne, de nem szép, mert csak egy kunkor lenne a vége.
Első lányom haját, azt a három szál babahajat, 1 évesen levágtuk géppel. Nem tudom, hogy emiatt vagy amúgy is, de ekkor elkezdett neki egyenletesen nőni. Két évesen már egész jó kis haja volt.
Második lányom haját többször is vágtuk, 1 évesen már hosszabb haja volt, mint a nagyobb lánynak 1,5 évesen.
Esetleg próbáljátok meg géppel levágni azt a pici hajat, hátha segít valamit rajta.
2 évesen azért már szokott hajuk lenni a gyerekeknek, úgyhogy legkésőbb addig lesz kis kopasz csirke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!