Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan cumisüveg, amiből nem...

Olyan cumisüveg, amiből nem ömlik a tápszer?

Figyelt kérdés

Ismerősöm babája 7 hetes. Avent 1 cseppes üveget + cumit használnak, de állítólag nagyon erősen/gyorsan folyik a tápszer belőle.

Ötleteket - tapasztalatokat várunk, hogy kinek mi vált be!

2012. máj. 23. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia! nekünk madela calma van! Igaz nagyon drága volt de nekem fontos volt hogy ne legyn cumizavaros a kisláyom! Sajna már egy nap egyszer tápszert kap, de nekünk ez nagyon bevált!
2012. máj. 23. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocsi Medela, nem madela! :))
2012. máj. 23. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
A z is olyasmi mint az Aventes!
2012. máj. 23. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:
ó variábilist vett :( az kuka....abból kislányom 1.5 évesen evett!!
2012. máj. 23. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekünk az összes üvegünk Tommee Tippee.Eleinte 1-es cumival használtuk és nagyon jó volt,Kb.4 hónaposan cseréltük 2-esre,és most 9 hónaposan van a 3-as cumi.De sokban függ a tápszer sűrűségétől az,hogy mekkora méretű cumi kell.Mi sokáig Beba HA Startot használtunk.

Ja,és ezt az üveget a lányom is tudja fogni,nagyon jó formája van és a cumija a mell alakját adja vissza.

2012. máj. 23. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk van Tommmee tippee is és MAM is,1-es a szívókájuk. Mindkettő szupi, de szerintem a MAM-ból nem jön annyira a tápi.A Nuk nekünk nem vált be azzal az érdekes cumijával..pedig játszócumink is van nuk és a lányom kiköpi.A MAM-ot szereti.
2012. máj. 23. 16:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!! Szerintem nagyon hasznos infókat kaptak!
2012. máj. 23. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!