Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit "kell" tudnia egy 10...

Mit "kell" tudnia egy 10 hónapos babának? A tiétek mit tud?

Figyelt kérdés
Főleg az értelmi dolgokra gondolok.
2012. máj. 23. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia Moira!

Több kérdésben is láttam hogy másokhoz hasonlítod a kislányodat.Jó indulatból mondom,NE tedd,minden baba más!!És csak magadat idegesíted.Egy időben én is csinálta,feleslegesen paráztattam magam.A kérdésedre válaszolva,ezt "tudja" a babám:áll,ül ,lépeget,mászik mint a villám,tapsol,rámol, pakol,mondja,hogy baba,mama,ba,nem,. Néha halandzsázik amit nem értek.De pl nem fogja,a cumisüvegét(ebben én vagyok a hibás,mert mindig fogom neki,szeretem magamhoz bujtatni ilyenkor),nem mondja ,hogy pápá ,nem integet.:)Május 15-én múlt 10 hónapos.

2012. máj. 23. 12:55
 12/13 Disi ***** válasza:
Szia! Nagyjából egyidősek a babáink, láttam már több kérdésed, kommented :)) Az én bébim mondjuk egy hét múlva a 11-et tölti, de most kezdett csak el pá-pázni, mozgatja a kis ujjait. Olvastam én is olyat, hogy már tapsolnia kéne, hát max a labdákat kocogtatja össze. Halandzsázik össze-vissza, általában ébredés után. Rettenetesen örül, mikor hazaér az apukája. Huncutkodik, mert érti hogy "nem szabad", csak rám vigyorog és folytatja tovább. Bújócskázik, bebújik az átlátszó függöny mögé és várja hogy megtaláljuk (most ez a legújabb). Szerintem nics semmi baj a babáddal. Azt is olvastam, hogy sok mindent megfigyelnek, elraktároznak és csak egy nekik tetsző pillanatban kapják elő. Ne aggódj, lehet a te babód is két nap múlva rákezd valamire :))) 3 éves korukra összérnek, és akkor már nem lesznek ekkora különbségek köztük.
2012. máj. 23. 13:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajna elég nehéz nem hasonlítgatni az internet világában :( Ez akaratlanul is megtörténik, mert ugye mindig azt olvassa/hallja az ember ami kirívó. Tehát, hogy ó már ezt tudja, már azt tudja. Csak egyszerűen nem szeretném, ha valami olyan gond lenne amire később azt mondják, hogy pedig észrevehettem volna, mert le volt maradva. 11-én volt amúgy 10 hónapos.
2012. máj. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!