Ha húgyuti fertőzése lenne a babámnak, hogy lehetne kideríteni?
Szia!
Hát ez a fajta fertőzés jutna eszembe utoljára, ha ilyen korú babám lenne, aki sokat sír:D Nem is fogom fel még mindig, hogy-hogy erre gyanakszol. A hasfájás simán bejátszhat, de azért egész napon át nem hinném, hogy eltart. A kevés alvás miatt lehet nagyon nyűgös, próbáld többször bealtatni. Az is lehet, hogy nem adsz neki eleget enni!!!! Én sosem hittem abban, hogy nem lehet többet adni egy babának, mint ami "elő van írva". Mindkét gyerekem többet evett az előírt adagnál és mosolygós, boldog babák voltak, pedig a védőnő verte a tamtamot, hogy hű, milyen sokat esznek, ennyit ne adjak. Francokat! A hasfájást onnan tudod megállapítani, ha sírás közben felhúzza a lábait a hasához. Ha pedig aggódsz, mégis arra gyanakszol, hogy ez nem hasfájás, nyugodtan bízz az anyai ösztöneidben és fordulj újra és újra a gyerekdokitokhoz vagy keress fel másik orvost!
Köszönöm!:)
Többnyire hasfájás, de van., hogy nem húzkodja a lábait, így gondolom akkor nem a poci a hibás. Csak próbálok rájönni, mi lehet:))
Enni kap eleget, addig van cicin, amíg el nem alszik, és még utána tudok is kifejni. Nekem azt mondta a védőnő, hogy ráférne a gyerekre egy kis koplalás, mert hízott 1 hónap alatt 1 kg-t... Na mondom, te sem néztél még tükörbe...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!