Tényleg baj, ha a 7 hónapos lányom újra eszik éjjel?
Figyelt kérdés
3 hónapos kora óta átaludta az éjszakát 22-7 között. Most úgy 1 hete megint kel éjjel enni 1x. Adok neki cicit, eszik és alszik is vissza. Rendesen eszik, nem csak cicizik.
Anyósom és anyukám szerint erről le kéne szoktatni. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
2012. máj. 22. 09:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha éhes akkor adni kell.Különben hagynád sírni???Nálunk egyébként ugyan ez volt aztán szépen elhagyta magától kb olyan 1 évesen.
2/5 anonim válasza:
Nem baj az,adj neki ennit.Az én fiam 20-21hónapos óta átalussza éjszakát.
3/5 anonim válasza:
az én kisfiam is evett és engem is piszkáltak de akkor se hagytuk sirni mot egy éves és 5 körül még eszik majd ez is elmarad mint az egy órasi evés. ne izgulj mindent csinálj ugy ahogy érzed hogy jó a picinek. Ha ehes miert ne egyen.
4/5 anonim válasza:
Én is megetetem a 9 hónaposomat! Ne aggódj, csak nem éheztetjük őket...??? :-)
5/5 Mara Acoma válasza:
Ahogy nő a babuci, több kaja is kell :) Ha éhes,akkor hami, ne foglalkozz senkivel. Úgysem fog addig aludni, amíg korog a gyomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!