Autósülést 9-25 kg-ig te melyiket vennéd?
Köszi lányok a linkeket, annyira jó fejek vagytok
Még mindig nem tudom hogy milyet vegyek, még mindig a Römer fele húz a szívem az olvasottak alapján. Jófogáson utánanéztem van 30.000 is, meg van 45.000 is. Fogalmam sincs mi a különbség melyik Römer a jó és mi a reális ár érte, ha esetleg ebben tudna valaki segíteni azt megköszönném. A Maxi Cosi is akkor számításba jöhet, hiszen az is jó márka. Arról tudnátok esetleg linkeket? Ott is a 9-25 kg-osat kell nézni, és mi a reális ár egy használtért?
Maxi Cosi 9-18-as van.
www.willhaben.at - n nézd meg, van aki elpostázza.
Ezek közül melyiket vennétek, az első 12.000 Ft-oson gondolkodom, mit gondoltok, ennyiért megéri nem?
Ha jót akarsz magadnak vagyis a gyereknek teszről és vateráról ne vegyél. Tele van külföldről behozott, ott utcára kidobott kitudja milyen ülésekkel.
Vagy ha onnan veszel, csak személyesen, és csak olyantól, aki tud mondjuk számlát mutatni, hogy tényleg ők vették.
Ülést én naniat nem vennék, ha 0-18-asban gondolkozol Concord Ultimax, nekünk is az volt, kategóriája legjobbja. Ha nagyobb kategóriásat akarsz pl 9-18 kg-ost akkor Besafe, Römmer.
Lehet igaza van annak, aki mondta, h külföldről szedik össze az üléseket, hát megdöbbentett. Lehet mi is inkább újonnan veszünk, aztán majd eladom, ha nem kell, meg ér annyit a baba biztonsága.
Nekem a bébé confort tetszik, mert nagyon könnyű beültetni a lurkót, de a chicco key is tetszik, csak arról nem sikerült jó linket találnom.
Jó keresgélést! Üdv!
Mi Bertoni F2-t vettünk a babakocsifutártól és nagyon meg vagyunk vele elégedve, persze ez egy olcsóbb ülés, de attól még jó és mi mindenképpen újat szerettünk volna.
De ajánlották a Besafet és a Maxi-cosit is, ezeknek a töréstesztje nagyon jó, de magasabb árkategóriát képviselnek.
Azt mindenképpen gondold át, hogy használtat veszel-e, és ha igen akkor nézd meg kitől és milyen állapotút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!