4 hónapos babának milyen homeós készítmény adható, ha napközben alig bírom elaltatni?
Az se segít.
Hú, fejtörős egy baba. :)
A testközeli altatást próbáltad? Nemcsak a ringatást, hanem pl. a kenguruzást? (pelusban a pucér mellkasodra helyezed és finoman simized a hátát, ha jól esik neki)
Amikor altatod, mik a körülmények? Csend van, félhomály? Vagy inkább a monoton zaj jönne be neki esetleg?
Sutyorgás, dúdolás?
Remélem, nem haragszol, hogy ennyit kérdezek, csak hátha kibukkan valami...
De lehet az is, hogy ő ilyen többemberes baba.
Gondoltam már rá, hogy veszek valami hordozókendő féleséget, csak félek h abba sem maradna el, és több ezer ft-ot meg kidobok érte. De nagyon hajlok afelé, h egy próbát megér, lesz ami lesz. Próbáltam már világosban altatni, félhomályban, sötétben is.
De marad az a megoldás, h ő ilyen érdekes gyerek... :)
Nem tudom, hol laksz; kérdezd meg az ismerős kismamákat, kölcsönadná-e valaki a sajátját kipróbálásra. Akkor látnád, hogy beválik-e vagy sem.
Ill. Pesten a Hordozóházban lehet kölcsönözni is, ha ott laksz. De talán más városokban is van ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!