Terepre milyen babakocsit ajánlanátok? 4 kerék, vagy 3?
nekünk vidéken egy négy kerekes babakocsink van. nagyon meg vagyok vele elégedve, nagy és fix kerekei vannak. mi is sokat sétálunk azzal földes úton, meg emelkedőn-lejtőn, kavicson stb...
a márkája Bartek és 8eft-ért vettem a vaterán.
így én inkább a 4 kerekűre szavazok. :)
Köszi!
Ez egy nagyon szuper kocsi, nézegettem már, ennél sajnos sokkal egyszerűbbre telik csak. Van egy rendes kocsink, ez csak néha-néha kéne hétvégére.
És nem borulékony, ha gödrökbe mész?
Ennél nekünk is nagyobb van, a graco quattronak. Semmiképp nem lehet bolygós, és mivel második kocsinak kell, pár ezerért szeretnék valamit, amiben 2 hetente egyszer belecsücsülne.
Olyanra gondoltam, mint a bergonok, kunert, abc design novus 3 vagy 4.
13as!
Az abc design novus 3ashoz mit szólsz? Egy olyat ajánlottak fel a hordozómért cserébe (de elvileg van 4 kerekűje is, arról még várom a képet), megvette vaterán valaki, most meg nincs pénzük :( De végülis szeretnék ilyet, tehát nem nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!