Vannak napok, amikor nehezebben alszik el este?
Semmit. Te is vagy így,nem? :-) Ha nem fáradt nem fáradt, mit tudnál tenni, vagy itt miylen ötletet vársz? :-)
Az enyém is ilyen, tegnap pl egyáltalán nem volt álmos, délután nem is aludt, pedig 2x alszik még nappal, gondoltam na akkor este biztos elájul majd...hát a nagy frászt! Igaz, hogy a kiságyában nem 20 percet bulizott hanem csak 9-et :-) Ma sem alszik, már megfürdettem, mert nyűgös volt, dörgölte a szémet, az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy álmos. Az ő olvasatában nem:-))) Megfürdött, jól lkaott, most tombol a kiságyban:-)
Amíg nem sír, addig nyugodtan hagyhatod picit.
Időről időre bemész, lefekteted, és mondod neki, hogy most már alvás van.
Ezt néhányszor meg kell ismételni, aztán majd elalszik.
Igen,ahogy az utolsó is írja nagyjából ezt csinálom. vagy be sem megyek, mert elkezdek tusdolni, pakolászni, mire végzek elalszik.
Nem kell olyankor semmi extrát csinálni, egyszerűen ilyen napjai is lehetnek nekik is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!