Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ez a rossmanós kártyátok?...

Van ez a rossmanós kártyátok? (minden babatermékre 10%kedvezmény)

Figyelt kérdés
én regisztráltam,de sajnos csak 2nap múlva lehet használni,és a gyereknek nincs már pelenkája csak 3db,és direkt nem vettünk,hogy majd holnap megvesszük ott,meg még egy csomó mindent,és ugye abból majd lejön a 10%.De csak 2nap múlva tudjuk használni,most néztem...a barátnőmnek is van,ővét már lehet használni,és arra gondoltam,hogy elcseréljük a 2kártyát,hogy megtudjuk venni holnap a gyereknek a dolgokat,tehát ő ideadja az övét,én a kezdő 10%-ot levásárlom,én is odadom a miénket,és ők is levásárolják majd a kezdő 10%-ot,aztán vissza is cseréljük.Szerintetek lehet ezt?Aki már használta ezt a kártyát,kérdeznek tőle valamit a pénztárba?Hogy az ő gyereke..stb,valamit?
2012. máj. 20. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ma voltam Rossmanban. Nem kérte a pénztáros, hogy igazoljam magam, a 10% a vásárlás végösszegére vonatkozott.

Bár én még nem akartam felhasználni, ő automatikusan lehúzta, meg sem kérdezte, hogy akarom-e. Szóval most mérges vagyok kicsit, mert nem nagybevásárlás volt, csak 2 csomag popsitörlő + Sudocream, ha tudom, hogy lehúzza, több dolgot veszek.. Na mindegy. Nem kellett magam igazolni.

2012. máj. 20. 18:23
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!Remélem tőlem se fogja kérni.Ez elég gáz azért hogy meg sem kérdi igénybe akarod e venni most a 10%-ot,hanem automat.lehúzza....érdekes.
2012. máj. 20. 18:30
 13/18 betta55 ***** válasza:
Nem nézte senki,hogy enyém e gyerek vagy sem,vagy a saját kártyám-e! Le van írva,hogy az első vásárláskor beváltják a 10%-ot.Sajnos ez nem kívánság műsor!Nyugodtan menj és vásároljál. :-))
2012. máj. 20. 21:33
 14/18 A kérdező kommentje:
na megjártuk,szerencsére csak lehúzták,és ennyi :) Viszont valamit nem értek,ugye ez a barátnőm kártyája,és ő mondta hogy jött neki email,hogy a neogranormonos popsitörlő(72 v 44 lapos),féláron megveheti,tehát 300 valamennyiért.Nekem nem jött ilyen,pedig az én fiam se sokkal nagyobb,21 hónapos,az övé 14,tehát az én fiam is használ még popsitörlőt.Vagy mindenki más akciót kap?Ez meg kicsit igazságtalan nem?Nekem olyan email jött,hogy valami fényképes varázsbögrét megvehetek féláron,1200 ft körül,de arra nekünk nincs szükségünk persze.Ez hogy van akkor,tudjátok?Minden anyuka más akciót kap?Én azt hittem ugyanaz.Az oké hogy korosztálynak megfelelő akciók,de egy 21 hónapos gyerek még használ popsitörlőt,vagy rosszul gondolom?
2012. máj. 21. 09:20
 15/18 A kérdező kommentje:
(vettünk természetesen popsitörlőt is b.nőméknek is meg magunknak is,mivel az ő kártyája volt)
2012. máj. 21. 09:21
 16/18 anonim ***** válasza:

off

Az első vásárláskor lehúzzák a kártyát?

Akkor nem adom oda... ennyi...

Majd akkor adom oda, amikor több mindent vásárolok :-D

2012. máj. 21. 11:53
 17/18 A kérdező kommentje:
igyvan,meg kell mondani most nincs nálad.Én se adnám oda ha csak 1-2 dolgot veszek,de most úgy készültünk direkt,hogy sok mindent kell venni,16 ezret fizettünk,és 20 ezer lett volna,nem mindegy....
2012. máj. 21. 12:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az akciós újsághoz szeretnék hozzászólni. Nekem nem jött akciós újság e-mailben, hanem a Rossmann honlapjáról néztem meg, hogy mik vannak a Rossmanó kártyával akciós termékek. Ott is fel vannak sorolva. A tíz %-ot pedig igen, az első vásárláskor lehet csak felhasználni. Kicsit bonyolultan van a honlapjukon megfogalmazva, de sajnos így van.
2012. máj. 21. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!