Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aludhat újszülött baba utazóág...

Aludhat újszülött baba utazóágyban?

Figyelt kérdés
Holnap fekszek be szülni. Van egy 2 éves lányunk, aki még a rácsos ágyban alszik. 3 hónapja vettünk neki leesésgátlós heverőt, mondván: azon fog aludni, mire érkezik a kisöccse. De nem hajlandó azon aludni :( Így a kislány marad a rácsos kiságyban. Utazóágyban lehet altatni majd az újszülöttet? Nem tettünk félre pénzt egy új rácsos kiságyra, utazóágyat kapnánk kölcsön. Végigkérdeztem az ismerősöket, felesleges rácsos ágya senkinek nincs :(
2012. máj. 20. 14:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Anyatej-győjtőben, vagy védőnőnél nem próbáltad megtudni, hogy kaphatnál-e valakitől anyatejet a kisfiadnak?

Vannak babák, akik egyszerűen csak sírósak, akármit is csinálnak velük, remélem, nálatok is csak erről van szó, és nincsenek fájdalmai a picinek. Bár ez így nagyon fárasztó lesz fizikálisan is, de idegileg leginkább.

Örülök, hogy a műtétből felgyógyultál. Az immun-betegséged jár tünetekkel, vagy csak vizsgálati eredmények mutatnak rosszabbodást? Attól lehet, hogy a várandósság alatt felfüggesztetted a gyógyszerszedést?

Sajnálom, hogy végül mégis vennetek kellett új ágyat, bár nem értem, miért. Mi is használunk légzésfigyelőt az utazóágyban is, és ugyanolyan jól működik, mint a másik ágyban. Tettem az ágy aljába egy vastagabb (nem süppedős) paplant, azon van a baba szivacsmatraca, és a kettő között a légzésfigyelő "táblái". Az ágy sarkainál, az illesztések mellett van 2-2 rés, ott át lehet dugni a készülék másik végét tartó tépőzáras pántokat, és mivel a sarokban fut le a madzagja, nem akad el benne a baba.

Mi remekül vagyunk, köszönöm kérdésed. A kisebbik fiam egy angyalka, öröm vele a babázás. A nagyobb meg egy hétördögfiók :)

Szorítok nektek továbbra is!

Puszi!

Adri

2012. júl. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!