Aludhat újszülött baba utazóágyban?
Jajj, Istenem! Őszintén együtt érzek veletek, és imádkozom, hogy felépüljön a baba.
Az orvosok mit mondanak, mire számíthattok?
Te hogy vagy? Nálad nem volt semmi komplikáció?
Adri
Köszönöm, kedves vagy.
Az orvosok Pesten azt mondják hogy maradandó károsodás nélkül felépül a kisfiú. Így legyen. Szerdán született reggel, légzési problémákkal. Másnap délben vitték Pestre, addigra sajnos kilyukadt a tüdeje :( 2 naponta tudunk járni hozzá, mert itt a 2 éves nagylány is, őt is el kell látni.
Én sem vagyok túl jól, császárom volt, varratszedésnél mondta a doki hogy szétnyílt a seb...kezelésre járok azzal is. És adatni kell a véralvadásgátló injekciót, emiatt is naponta járok orvoshoz. És nagyon nehéz összeegyeztetni a dolgokat, napi 2x orvos, a nagylány ellátása/elhelyezése, és Pestre menni (napi 250 km). Aggódunk a kisfiú miatt, nagyon rossz nézni hogy csövek lógnak ki belőle. Persze az eszemmel tudom, hogy ott van a legjobb helyen, Pesten. Remekül felszerelt kórház.
250 km? Melyik irányba? Én baranyai vagyok, ha a közelben éltek, szívesen segítek, amiben tudok.
Időben mit jósoltak, meddig tart a pici kezelése?
Adri
Aranyos vagy, köszönöm, de másfelé lakunk. Úgy 250 km/nap, hogy oda 125, vissza 125. Salgótarjánban élünk.
Először azt mondták, hogy kb 10 nap, ez most telt le. Csütörtökön levették a lélegeztetőgépről, úgy tűnt jobban van, mindenki örült, de péntekre visszaesett az állapota s újra gépre tették. Ezzel azt akartam mondani, hogy lesznek javulások-rosszabbodások. Egyelőre nem tudják, meddig kell ott lennie :( Pedig mindig megkérdezem. Ha kiengedik Pestről (Sote-n van), ide kerül Salgótarjánba a kórházba, itt kell megtanulnia cumisüvegből enni s minden olyan dolgot amit a vele egykorúak addigra már tudnak. A tejem beindult de apasztani kell :( Még ez is.
De reméljük hogy minden jóra fordul, csak türelem kérdése.
Értem. A tejet muszáj elapasztanod? Nem fejheted le, és fagyaszthatod le neki?
Adri
Ilyen esetben nem kaphat valamelyik anyatejgyűjtő állomásról anyatejet a babád? Bárcsak közelebb élnénk egymáshoz, olyan szívesen adnék neki tejet! Nálunk kb. napi fél liter a felesleg, amit lefejek és a pécsi anyatejgyűjtőnek leadom, biztos van ilyesmi a ti környéketeken is. Kérdezd meg a védőnőt, neki regisztrálnia kell, ha valaki ad le anyatejet, és lehet ezt úgy is,hogy közvetlenül ti kapjátok (háztól házig anyatej - így keress rá, ha gondolod).
Voltatok ma a babánál? Hogy van?
Veled mi újság, nagyon fáj a sebed?
Adri
Néha felnézek, ha erre jársz, és időd- energiád engedi, érdekelne, mi van veletek.
Imádkozom értetek addig is.
Minden jót!
Adri
Szia Adri, aranyos vagy, köszönjük az egész család nevében.
3 hétig volt a kisfiam Pesten, utána kiengedték. 2 hete van itthon, a 2 éves nővére nagyon szereti :) A kisfiú vagy alszik vagy ha fent van folyamatosan sír... vagy hasfájós vagy nem tudom. Itt helyben vizsgálták, azt mondják "csak" hasfájós, de kedden megyünk vissza Pestre, nézzék meg ott is. A tejemet elapasztották, tápszert kap, Beba Pro HA, Beba Pro sima, Milumil Optima, úgy tűnik egyik sem válik be :(
Az én császáros sebem 3 napja gyógyult be, pont ma voltam a 6 hetes kontrollon, elvileg minden rendben nálam is.
Az én autoimmun eredményeim sajnos rosszabbak lettek, megduplázták a gyógyszeremet, kéthetente vérvétel.
Majd szépen lassan rendeződik minden :)
Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!