Ha októberben születik a babám téli vagy átmeneti overált vegyek, és hanyas méretet?
szia!
sztem 56ost felejtsd el,mert kicsi lesz,mert úgy is alá öltözteted és nem biztos,hogy októberben kell overál majd,lehet csak később,de még ráérsz vele sztem.Min.62eset vegyél mert nagyon gyorsan nő és ha nem akarsz állandóan overált venni inkább nagyobbat.Mi anno ráfáztunk mert nem is olcsón vettünk egyet gyerek nélkül és nem ment bele,mert csak egy cipzár volt rajta és tök hülye kialakítása volt..ha egy számmal nagyobb lett volna akkor jó lett volna-nem vették vissza,mert kidobtam a cetlijét meggondolatlanul..inkább nagyobbat....
Helló!
Nekem van eladó kislány ruhacsomagom a teszveszen, ha gondolod nézd meg, ebben overál is van, meg minden ami egy babának kellhet,
20000 ft-ért eladó, ha gondolod licitálj.
Szia! nekem is októberben született a kisfiam és bátran ajánlom, hogy vegyél a hordozóba univerzális bundazsákot! az volt a legjobb vételem, nagyon sokáig hasznát vettem (gyakorlatilag míg tavasszal ki nem nőtte a hordozót). jó volt, hogy ha bementünk valahova rövid időre, nem kellett a bébit nekiállni vetkőztetni, csak kizipzároztam és kész. nem kellett kínoznom a kicsit kesztyűvel (utálta!), a téli hidegben a zsákon belülre is tudtam plédet rakni.
ilyesmire gondolok:
ja, és nem kell növi ki pikk-pakk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!