Nyíregyházán tudnátok ajánlani megbízható, jó gyerekorvost?
Figyelt kérdés
Jöv.hét kedden költözünk Kiskunfélegyházáról Nyíregyházára. Van egy 2,5 éves Kisfiam és egy 8 hónapos kislányom. Teljesen ismeretlen számunkra az a város,ezért kérnék itt tanácsot ez ügyben.2012. máj. 17. 21:07
11/15 anonim válasza:
Kinek mi jön be nekem Dr Barta Nelli abszolút nem. Farkas Enikő a legjobb szerintem. Nekem befulladós a kislányom és ő mindig úgy kikezeli hogy nem volt még nagyobb gond a gyerekkel, mindig elérhető bármilyen ünnep van stb csak ajánlani tudom.
És még van 1 jó tapasztalatom mert egyszer Enikő nem tudott eljönni valami továbbképzés miatt és az ügyeletre mentünk. Ott volt egy Dr Terdik vagy Tedrik M.Gergely nevű doki, nekünk ő is nagyon bejött.
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Mi a Korányi kertvárosba költözünk,Sipkai Barna utcára. Ehhez viszonylag közel van bármelyik gyermekorvos is,akit ajánlottatok, :)
2012. máj. 18. 11:25
13/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat,a ?-jel lemaradt :)
2012. máj. 18. 11:30
14/15 anonim válasza:
Beszarás,hogy Újhelyiről ilyen sok rosszat hallani mostanság.Nekem anno ő volt a gyerekorvosom,de akkor még szuper volt!
15/15 anonim válasza:
22,59-es vagyok.
nem ismerte fel a 15 hónapos oltás utáni "szövődményeket", azóta kétszer is jött úgy ki betegség hogy kiütéssel kezdődött, mindig azt hitte valami allergia.
viszont mi is gyakran járunk ügyeletre és ott nagyon dicsérik Nellit...szóval ezekután nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!