A gyermekem ötödik hetes, a doki szerint sárga, ezért felírta a Sevenaletta-epilepsziásoknak való nyugtatót-. Valaki esetleg adta már a babájának ezt a gyógyszert?
??????????????????
Szerintem sürgősen vidd el valamelyik gyerek kórházba!!!!!!!!Ha sárga az a máj betegsége vagy működési zavara szokott lenni! Az epilepszia agyi betegség!!! Vidd el gyermek kórházba!!
Kedves 3. és kérdező!
Az rendben hogy tandem szopi,hogy ürüljön a bilirubin, de az ő babája 5 hetes! Már ki kellett volna tisztulnia! Én semmi esetre sem adnám be azt a gyógyszert és sosem hallottam ilyen kezelési módszert a sárgaságra! Kékfény vagy alapos kivizsgálás kell a babának!
Első válaszoló,33/N/3gyerek
Nem kötekedésként, de te orvos vagy? Mert valószínű, hogy a szakember jobban tudja, még akkor is, ha 3 gyermeked van.
És nem ő az egyetlen doki, aki ezt írta fel elhúzódó sárgaságra, így lehet, kicsit jobban ért hozzá, mint egy laikus, aki az internetről tájékozódik. Persze ha orvos vagy, akkor bocsánat, de nekem úgy tűnt erről nincs szó.
És ha a sarkára áll az anya, és emiatt lesz baja a babájának, akkor mi a teendő? Kérdező, ha bizonytalan vagy, kérdezz meg más orvost is, de ne laikus internetes fórumozók tanácsai alapján kezeld a kisbabádat - ez csak egy jótanács.
ez olyan komoly dolog, hogy itt nem szabad tanácsot adni:)
én is elvinném kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!