Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire használjátok a sinlacot...

Akire77 kérdése:

Mire használjátok a sinlacot és a gabonapelyhet?

Figyelt kérdés
Sziasztok kezdő anyuka vagyok 8 hónapos a kislányom,töbször olvastam már itt is erröl a 2 termékröl,mire használjátok és hogyan?Lehet bután hangzik hogy nem tudom.de eddig még igazábol nem érdekelt.Olyanok válaszát várom akik nem lekezelöen irnak,elöre is köszönöm.
2012. máj. 17. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
mi sinlacot eszünk vacsira,mert tápláló és a fiam nem egy nagy evő és azt megeszi és talán ettől jobbn hízik.gabonapelyhet hollét vagy alnaturát használunk általában bármilyen kaja,gyümi dúsítására illetve van amikor önálló étkezésként én anyatejjel keverem,és nagyon szereti
2012. máj. 17. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Sinlacot használtuk,tejpépnek,vagy főzelék,gyümölcs sűrítéséhez!

Kisfiam imádta!

2012. máj. 17. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
imádják az igaz,csak szerintem nem jó mindenfélébe beletenni,mert akkor csak az édes ízt fogja szeretni.sinlaccal nekem is mindent megeszik,de jó lenne,ha az ételek valódi ízét is megismerné
2012. máj. 17. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2012. máj. 17. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

sinlac: uzsi

gabonapehely:gyümölcsel,jodhurttal tízórai

2012. máj. 17. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:

A sinlac egyszerre édes és sós ,de nem dominánsan így akár főzelékhez akár gyümölcshöz is jó.Magas a tápértéke és laktat.Lehet sűrítéshez is használni ,ízzel olyan állagúra kevered amilyenre szükséged van.Én pl gyakran a hideg kajához keverem a meleg vízzel készített sinlacot és nem kell melegítgetni,illetve ha bébi ételt adok 2 részre osztom ,felét elkészítem a sinlaccal másik fele marad másnapra ,kis spórolás :)

A7gabonás pépet használjuk,nagyon jó .Elsősorban reggelijébe jó minőségű natúr joghurt/kefír + gyümölcs+gabona pép

De van olyan hogy ebédhez is adok rizs+gabona+csirkemell+őszibarack, ezeket a bébi éltelekről lestem (HIPP)

illetve ha híg a vacsija , akkor abba is teszek egy kanállal.

Mindkét kiegészítő hasznos. És sokáig elég.

8 hónapos a kislányom.

2012. máj. 17. 12:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszönöm a részletes tájékoztatot.
2012. máj. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!