1 honapos bebim korme alol hogy szedjem ki a piszkot? Es a babaolajat ti mikor hogy hasznaljatok?
Kedves 2. ha hiszed, ha nem, az én babám körme is picit valamiért piszkos volt már pár hónapos korában, pedig akkor még csak kiságyban illetve az ölünkben tartózkodott.
És ha hiszed, ha nem, tisztaság van nálunk ...
Kérdező, szerintem vágd le a körmét, mást nem nagyon tudsz vele csinálni, majd "kikopik".
Én fiam is még csak 3hónapos, de akkora szöszöket szedek ki az ujjai közül, hogy csak csodálkozok én is. Napjában többször is. A textilpelenkákat nagyon szereti fogdosni, és mindenféle rongyis dolgokat, gondolom amiatt van ez. És a körme alatt is ugyanígy bekoszosodik, pedig minden nap fürdetem, takarítónő jár hozzánk takarítani és még én is sokat takarítok... szóval nem azért mert kosz van.
Babaolajat én úgy használom, hogy a fürdővizébe csöpögtetek 3-4cseppet, és a bőre nagyon fincsi lesz tőle.
(Mind a három gyerekemnél így használtam :) Mindnek nagyon szép bőre volt-van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!