Mit jelent a mellfeszesség és a folyás erősödése, mint terhességi előjel?
Szia.
A terhességi tünetek,mindenkinél másképpen vannak.
Az első terhességemnél "csak" pisilni kellett,de nagyon durván képzeld el.Azért mentem nődokihoz,mert biztos voltam benne,hogy csúnyán felfáztam,ő meg közölte,hogy 6 hetes vagyok:)
A második terhességemnél "csak" hányós voltam,de hamarabb jött,mint a menzinek kellett volna,már aznap teszteltem és pozi lett.:)
Most várom a harmadik babót és csak úgy, csináltam tesztet amikor meg kellett volna jönnie és pozi lett:)Semmi tünetem nem volt..egy darabig.Most 10 hetes vagyok és szinte ég a cickóm,émelygek hányok,és pisilek sokat.:)
A folyás az viszont,mindhárom terhességnél változott,növekedett a mennyisége,és vizesebb volt az állaga.
április 28??? ha most kéne 1 hónaposnak lenned akkor 2 hete volt az aktus. most május 17.-e van.
hogy is van ez kedves kérdező? :)
természetesen nem tudom, hogy terhes vagy-e, nem is erre céloztam, csak azért ne beszélj be magadnak butaságokat, a tünetek a HCG hormontól vannak amik a beágyazódás után kezdenek jelentkezni, tehát ha 4 hetes vagy akkor majd csak most kezd. elég képtelenség lenne ha a teherbeesés előtt egy héttel már lennének tüneteid ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!