Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent a mellfeszesség és...

Mit jelent a mellfeszesség és a folyás erősödése, mint terhességi előjel?

Figyelt kérdés
Olvastam h egyik tünetek ezek. de ez mit jelent, milyen erős? jelenleg van egy kis pánik, mert esély terhességre meg van, annak ellenére, h nem érzem magam megvàltozva. tesztet ma nem tudok venni,mert ma ünnepnap van Németben. a folyásom nagyon nyúlos,inkább mondanám vízesnek. inni általában keveset szoktam, de ha jönnek a piros napok, akkor litereket iszok. mett most meg azt is olvastam, ha sokat iszom, terhes vagyok. igaz, még csak 2 napot késett, meg van ezer màsik stresszem most, de nem voltam okos ebben a hónapban, és most már baromságokat is gondolok. Tényleg nem érzem megosztva magamat.
2012. máj. 17. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért ennyire korán még nem jelentkeznek ezek a jelek. A mellefeszülés nálam úgy jelentkezett, hogy megnőttek a melleim és fájtak is. Tehát szemmel láthatóan volt észrevehető a változás. A bimbó színe erősen sötétedett. A folyás nálam jóval később erősödött, az eddigi semmiről lett látható nyoma. 2 nap késés még nem világvége, teljesen normális is lehet. Ne izgulj, ráérsz akkor gondolkodni, hogy mi legyen, ha esetleg pozitív lenne a teszt...
2012. máj. 17. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia.

A terhességi tünetek,mindenkinél másképpen vannak.

Az első terhességemnél "csak" pisilni kellett,de nagyon durván képzeld el.Azért mentem nődokihoz,mert biztos voltam benne,hogy csúnyán felfáztam,ő meg közölte,hogy 6 hetes vagyok:)

A második terhességemnél "csak" hányós voltam,de hamarabb jött,mint a menzinek kellett volna,már aznap teszteltem és pozi lett.:)

Most várom a harmadik babót és csak úgy, csináltam tesztet amikor meg kellett volna jönnie és pozi lett:)Semmi tünetem nem volt..egy darabig.Most 10 hetes vagyok és szinte ég a cickóm,émelygek hányok,és pisilek sokat.:)

A folyás az viszont,mindhárom terhességnél változott,növekedett a mennyisége,és vizesebb volt az állaga.

2012. máj. 17. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Na most ettem kétségbe. Április 28.-a óta érzem úgy, mintha fel lennék fàzva, bár gondoltam rá biztos mert alig iszom. bár utána figyeltem a litereket. akkor elmúlt. de ahogy lecsökken egy liter alá a folyadékom, azonnal 2 percenként kell pisilnem. lehet csak most unta meg a szervezetem a tùl kevés vizet, és csak véletlen egybeesés, de olvastam ezt a szomjúságot. és most megijedtem. de most kéne 1 honaposnak lennem, akkor viszont más tüneteknek is kène lennie. na jó. lehet csak ráparázom. Kicsit félnék idegenben kismama lenni
2012. máj. 17. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:

április 28??? ha most kéne 1 hónaposnak lenned akkor 2 hete volt az aktus. most május 17.-e van.

hogy is van ez kedves kérdező? :)

természetesen nem tudom, hogy terhes vagy-e, nem is erre céloztam, csak azért ne beszélj be magadnak butaságokat, a tünetek a HCG hormontól vannak amik a beágyazódás után kezdenek jelentkezni, tehát ha 4 hetes vagy akkor majd csak most kezd. elég képtelenség lenne ha a teherbeesés előtt egy héttel már lennének tüneteid ;D

2012. máj. 17. 11:20
 5/8 A kérdező kommentje:
28.-a ota erzem ugy. elotte 1 hettel volt az utolso szex.no meg 28.-a utan is persze.
2012. máj. 17. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt, annyi, hogy késett! De azt meg nem vettem tünetnek, mert teljesen össze vissza volt a menstruációm! Nem is tudom, olyan össze vissza menszesnél, mint nálam volt, hogy lehettem terhes! Volt, hogy 2 hetet is késett! Az első tünet az a 9.-ik hétnél jelentkezett, mégpedig a hányinger! És az kitartott a 12-13.-ik hétig! De azon kívül más tünetem nem volt nekem!
2012. máj. 17. 12:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom. amugy ezek tok erdekesek. de egyelore most meg nincs kedvem kiprobalni
2012. máj. 17. 12:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Na jo. megjott. Van eleg stressz a nyakamon, s melle meg hulyesrgeket is olvasgattam. de legalabb amig nem erzem magamat terhesnek,addig nincs gond. de mondjuk nem is gond. csak jovore tervezem.
2012. máj. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!