7 honapos kisbabanak, hogy keszited el a uborkat, salatat?
Azt irja,hogy adhatok mar kukorica pelyhet is,ti adtatok,s ha igen milyent?
Koszonom a valaszokat!
miért kellene uborkát meg salátát ennie???
én is sinlacot adtam amúgy, szerintem óriási találmány:)
Utolsó vagyok, sikerült tegnap úgy elkészítenem a salátát, hogy kislányom jóízűen megette! :) Pedig nem szereti a főzelékeket igazán, bébiételben egyet sem eszik meg. Szóval így készítettem: megpároltam a krumplit és a salátát. Forraltam egy pici vizet bio vegetával (natúr vega mix a neve, és csak szárított zöldségekből áll, nincs benne só, cukor, nem olvad el a vízben), ezzel hígítottam a turmixolásnál a főzeléket. Végül tettem bele, egy pici kanál olajat (állítólag fontos a baba fejlődéséhez, bio repce vagy olivaolajat szoktam neki bele tenni), egy csipet só és egy csipet cukor.
Tudom, hogy az ízesítésről nagyon megoszlanak a vélemények babáknak, de mivel az én lányom nagyon válogatós, rossz evő a védőnő engedélyezte hogy minimálisan ízesítsem a főzelékeit, és amióta így adom neki (és elhagytuk a tízórait)azóta rendesen eszik. Tehát én mostantól így fogom a salátát elkészíteni neki, uborkához sajnos még mindig nincs ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!