Teljesen kiszipolyoz a gyerekem, ti is szoktatok így lenni?
Tudom, hogy jön a foga, meg front van, meg mittudomén, de mostanában úgy el vagyok kenődve, mert mindenért csak nyivákol, meg picsog, nem csinálhatok semmit, mert nem játszik el, ha nem ülök mellette. Pisilni sem tudok nélküle, mert játszik a szobába, mondom, hogy csak pisilni megyek, de már pattan is föl és jön utánam. Ha reggel mosakszom, fogat mosok, hiába adom a kezébe az ő fogkeféjét, 1 percig el van vele, aztán lóg a lábamon és ordít. Ha mosogatni próbálok, ugyanez. Nagyon értelmes, doki szerint túlzottan is :), lehet ez a baj, mert több mindent szeretne csinálni agyilag, mint amit fizikailag tud. 15 hós lesz.
Néha ti is elszomorodtok, vagy nálatok nem így mennek a dolgok?
Én csak azt látom, hogy másoknál minden oké, főzni tudnak, eljátszik a gyerek, nem sír...
Sokszor azt gondolom, hogy olyan sírós gyerekem van, pedig mások meg azt látják, milyen jó baba és nyugodt. De itthon, velem nem, mindig csak cicizni akar, mert unja magát, pedig játszok vele sokat, meg mondókázunk, énekelek, de nem köti le.
Ja, és senki más nem jó neki, se apa, se mama.
Szia!
Nem hiszem, hogy segítek azzal, hogy megírom, hogy amit leírtál, szóról-szóra igaz rám/ránk is, csak az én fiam még most lesz 14 hónapos. De én is sokat agyalok azon, hogy más hogy csinálja, hogy mindenre van ideje, főz-süt-takarít, még barátnőzni is van ideje ... Nekem a napi levegőzést is művészet összehozni, illetve összehozom minden nap, de mondjuk van is úgy, hogy a kiteregetett ruhákat 3 napig nem tudom elpakolni :-( Az én Fiam sosem volt az az önmagát elfoglaló típus, nagyon ölbebaba az első perctől kezdve. Most is fél kézzel bénázok, a másik karom majd leszakad, mert a cicimen alszik ...
HA ez megnyugtat, az enyém is ilyen. De mi még csak az első szep.-nél tartunk. Most 8 hónapos. Már előre félek, mi lesz később.
Hogy a védőnőt idézzem: "Ki kell bírni.". Végül is igaza van:)(
Köszi a sok választ kicsit jobban érzem magam :) , hogy Ti is vagytok így.
Nem hiszem, hogy szep. szorongás, mert még csak 15 hós lesz, meg egyébként mindig is ilyen volt.
Ha az udvaron vagyunk, akkor szinte "hozzám se szól", de hát én sem tudok mindig kint lenni vele, meg most egyébként is olyan rossz idő van. De azért megpróbálunk minél több időt kint tölteni. Kedves utolsó, én a teregetéssel vagyok így, ma is pl délelőtt járt le a gép, de 5 perce ráztam ki a ruhákat és még majd ki kell teregetnem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!