A válaszok közt olvastam, hogy a tápszeres babák elhíznak és elhízott felnőttek lesznek. Az enyém is tápszeres. Most kezdejek el aggódni?
a fiam eleinte anyatejes+tápszeres volt, 5 hos korátol csak tápszeres. egy deka felesleg sincs rajta, jo picit pocakos, de az nagyon helyes. apum épp azzal cikiz, h milyen vékony a gyerek. szerintem meg pont jo. nagy étvágya volt/van, de rengeteget mozog, ezért nem látni rajta. 15 honapos.
a barátnom mindkét gyereke tápszeres volt, egyáltalán nincsenek elhízva.
láttam már anyatejes babát, tiszta pufokát is.
szerintem nem ettol fugg. a mai tápszeretk osszetétele igyekszik hasonlítani az anyatejéhez, elvileg nem kéne jobban hizlalnia.
5 evesen mar beirathatod uszni a kicsit majd es akkor eros, izmos lesz nem pedig hajas-kover. Nem mindegy!
Ugyhogy sportra mindenkepp gondoljal ha erosebb alkatuak vagytok es felsz hogy a kicsi is az lesz. Az oviben, isiben bizony csufoljak a dagikat, de ha sportolni fog a gyerek akkor nem kell felned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!