Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallgassak csak a saját...

Hallgassak csak a saját megérzésemre?

Figyelt kérdés
15 hetes a kisfiam,napok óta nyűgös,keveset alszik napközben,nyáladzik,rágja az öklét,nem olyan jókedvű,inkább csak nézelődik.Fogzásra gyanakszom, csak anyatejes a baba,de anyósom szerint lehet,hogy "nem elég tápláló" már neki a tejem, szerinte már adnom kéne neki híg tejbegrízt,pépeket,mondtam neki,hogy szerintem a hirtelen időváltozástól is nyűgös,erre ő,hogy ő olyat még nem hallott,hogy front így zavarja a babákat és hogy biztos a hasa is fáj,adjam neki a köménymagos teát,meg a fogzás keresztfiamnál nem volt ilyen heves, stb. még nem akarok neki 5 hónapig mást adni,anyósom hülyének néz,mikor azt mondom azért sír a baba,mert fúj a szél, vagy unja magát stb. szerintetek?
2012. máj. 15. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minden esetben hallgass a megérzésedre. Lehet front, különösen a szeles időt nem szeretik, megfigyelheted. A nyálazás, ökölrágás fogzásra utal. Akkor is, ha fog csak hónapok múlva jelenik meg. A fogzástól akár széklet felhígulása is előfordulhat.

A hozzátáplálás idejét majd észreveszed, megérzed, de a baba is ad jelzéseket. pölö kikapja a kezedből a kolbászt. :)

2012. máj. 15. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Hallgass a megérzésedre!

Bőven bánthatja már a foga is, pedig lehet, hogy csak 2 hónap múlva bújik ki az első.

A frontok pedig igen erős hatással vannak a gyerekekre, mondd meg anyósodnak, ugyan egy ilyen napon sétáljon már el a legközelebbi iskola fele, aztán egy frontmentes napon is, és hallgassa meg a szünetbe a gyerekeket. Tapasztalni fogja a változást. (pedagógus vagyok, én is tapasztalom:D)

Sőt! Kisfiam súlyosan atópiás, amikor ilyen nyunya idő van, mint most: szeles, esős sokkal rosszabb a bőre állapota és nyugtalanabbul is alszik éjjel még a szokottnál is. Az orvosaink is egyetértenek abban, hogy a front még egyes betegségeket is felerősít.

Vagy mit hisz anyósod, csak a felnőttekre vannak hatással a frontok, a gyerekek nem az emberi faj részei?! Ilyenkor hálát adok Istennek az én anyósomért, aki cifra egy nő ugyan, de szeretni való, és nem traktál hülyeségekkel!

2012. máj. 15. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
még valami: előfordulhat, hogy pont a köményes tea okoz görcsöket.
2012. máj. 15. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Addig míg kellő képen gyarapszik nem kell neki mást enni adni. És igen a széltől is lehet nyűgös, az én kisfiam sem szereti a szeles időd. Olyankor sokkal nehezebben alszik el.
2012. máj. 15. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
hallgass a megérzéseidre!az én fiam is olyan frontérzékeny volt kicsinek,hogy csak néztem.most már 2 és fél éves,de megviselik még mindig a frontok.egyébként mocoroghat a fogacskája is,unatkozhat is.
2012. máj. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!