Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10-12 hós babátoknak miket...

10-12 hós babátoknak miket adtok már enni?

Figyelt kérdés
Hogyan fűszerezitek az ételt? Esetleg mi az, amit már a felnőttekéből eszik? A levesből már kiveszem a zöldségeket. Tésztát hogyan adtátok?
2012. máj. 14. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
én mindent adok nagyjából.csak ami csípős,vagy túl borsos azt nem kapja.
2012. máj. 14. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1 éves múlt és 10 hónapos kora óta kb azt eszi mint mi kevésbé fűszeresen
2012. máj. 14. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:

A lányom 11 honapos kora óta kapja azt, amit mi is eszünk. Mondjuk én alapból nem használok sok fűszert, csak módjával.

Tésztát? Mikor mivel ettük: túrós, káposztás, krumplis, grízes, stb.

2012. máj. 14. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Tésztát villával összetöritek? Esetleg valaki csinált tjberizást tápszerrel? TEjmentes diétát kell tartanunk. Köszi a gyors válaszokat!
2012. máj. 14. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem töröm össze villával a tésztát. Max ha nagyobb, akkor félbe vágom. De a csiga tésztát, az orsót egészben eszi.

Tejberizsre gondolsz? Azt nem csináltam tapszerrel, csak tejbegrizt.

2012. máj. 15. 07:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, igen :) TEjberizs akart lenni... DE a tejbegríz is érdekelne.
2012. máj. 16. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Tejbegríz: megfőzöm a búzadarát vízben, jó sűrűre. Utána hozzákeverem a tápszert, az kicsit fel is hígítja. A lányom gyümölcsökkel szereti, kakaóval nem eszi meg.
2012. máj. 16. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. máj. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!