Most akkor tej alapú milupa italt vagy tejet adhatok neki? Reklám vagy valóság?
Vissza olvastam a kommanetemet,nem tudom te mit értel bunkózás alatt,de a te stílusod a bunkó,mert attól,hogy én kérdeztem valamit tőled,az nem támadás,egy kérdés.Azt meg,hogy leírtam,hogy az ismerősömék mit csinálnak egy példa,hogy ilyen is van,nem pedig rád hasonlítottam-de attól,hogy te magadra vetted ,hát az a te dolgod.Nem igazán értem mit értettél félre és miért vetted magadra a leírtakat,de te jobban tudod....de most is te nem hagytad annyiban még egy utolsót hozzám vágtál...ami az én véleményem,ha gond van a veséjével a kicsinek akkor még talán nem kellene még a baba tejet sem, erőltetni hanem várni kellene,és igaza van az utánad írónak,hogy nem kellene minden bolti tejet lehúzni és minősíteni azt sem tudod mi van benne sem ebben sem abban-attól,hogy ráírnak valamit még honnan tudod mi van benne-nekem van egy élelmiszeres végzettségem tanultam ilyeneket,de hát te tudod mert utána olvastál.Ez így van jó.
Te csináld úgy én meg amúgy-azért találták ki a babatejet is ,hogy megvegyék,te vedd azt én meg veszek más.Ennyi...és most már tényleg zárjuk le..csak azért írtam,mert te bunkózásnak vélted a véleményemet,holott nem annak szántam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!