Most akkor tej alapú milupa italt vagy tejet adhatok neki? Reklám vagy valóság?
Szia!
Erre az igazgat senki sem fogja tudni megírni.
Nekünk a védőnő a tej-ellenes, egészen pontosan azt mondta, hogy szerinte ne adjak a gyereknek tejet, ha nagyon muszáj, akkor csak zacsis, 2,8-as, forraltat, hígítás nélkül, mert a hígított vagy 1,5-ös tej csak a helyet foglalja nem táplál. Viszont a doki szerint egy éves kor után nyugodtan kaphat tejet, na légy okos.
A lányom 9,5 hónapig szopizott, ebből 7 hónapos koráig csak anyatejet kapott. 1 éves volt, amikor kipróbáltuk a tejet, nagyon szerette, nem is fájt a pocija tőle, de a feneke úgy kipattogzott, hogy nem győztem ápolni.
Én mindig nézem, hogy hol akciós (most éppen a Brendonban 1599) és akkor betankolok. Nem kerül lényegesen többe, mintha a zacsis tejet forralgatnám.
az utolsó válaszolótól kérdezném ha baba tejre szokatod és egyszer nem fog tudni baba tejet kapni akkor mi lesz?
pl bölcsi ovi stb..én a babab vízzel voltam így vettem egy párszor majd mikor már forralni kellett másnap-m,ert rá van írva mindegyikre,akkor tökre opálos színű lett,amíg y csapvíz forralva is szép tiszta-na akkor most légy okos.soha többet nem veszek babavizet-na meg a babdolgok,alá írom,hogy nem adjunk rögtön olyat amit mi eszünk...pl-tejből én is bio tejet vettem neki,de mikor megszokja egy két hét után adok majd neki rendeset3.5feleset-mi ezt isszuk..van egy ismerősünk mindenből baba dolgot vesz-víz,tej,felvágott stb...a gyerek állandóan beteges,hófehér lipántos..és már 3éves elmúlt.
Mikor fogja normál dolgokhoz szokatni?:...na mindegy,megerősítést akartam csak nyerni,valószínű én maradok az igazi tejnél-tehén kecske stb..mert lehet ilyet is benni,felforralom és majd felesbe kapja,ha meg kicsit nagyobb lesz tisztán..
Én kizárt, hogy ilyen pecsmegeket adjak a gyerekemnek, mint babatej, babajoghurt vagy babapuding...
Szerintem ez csak arról szól, hogy a ember mindent megvesz a gyerekének. (kutacsvédő meg társai...)
ez olyan mint a cicatej...cicavíz
Szóval én még várok, bár már elmult 1 éves a lányom, de a boltinál maradok.
NA a tartós tejet hagyjuk-mert az azért tartós,mert tartósítós...nem hiába áll el hónapokig.Még ha hőkezeléssel is írják,nekem nem mondja senki,hogy nincs benne tartósítószer.
Maradjunk a piacon az igazt bocitejnél,amit bár forralni kell,de tutira jobb mint bármelyik.
a boltiak,meg változók..lásd ha megsavanyodik-savanyú vagy leserű esetleg büdös??...ez is attól függ mi van benne..az igazi elvileg savanyúnak kellene legyen és még ehető lenen az is..nem hiába abból lenne a többi dolog-túró stb..,de ami büdösödik meg keserű lesz azt inkább hagyjuk...
13:12es vagyok.
nem fogja a gyerekem 18 éves koráig a babatejet inni, de 2 éves koráig igen, mégha ez itt nem is tetszik az anyukáknak. a véleményemet kérdezted, elmondtam. érdekes, h aki nem ért egyet, azt lehúzzátok.... mindegy. nem is ez a lényeg. nem kap a fiam babafelvágottat, meg semmit, ami baba, csak tejet. 14 hónapos, SOHA nem volt eddig beteg... még csak orrszívónk sincs itthon. szóval ez egyáltalán nem attól függ, h mivel eteted, hanem, h milyen géneket hozott. nem is értem. mert babatejet iszik azt jelenti, h mindenből babát kap???? te jó ég. kicsit felháborodtam...
ezt is jól ponzozzátok le, mert nem vagyok bolti tej párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!