Megutálta a fürdést? Hogyan szerettessem meg vele újra?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislányomat 3 nappal ezelőtt megpróbáltam a nagykádban fürdetni, és hatalmas ordítás, vígasztalhatatlan sírás lett a vége.Őszintén szólva tetézte ezt még az is, hogy apukával picit kiabálni kezdtem, mivel 3 centi vizet tett a kádba, így a gyerek fázhatott is. Szegénykémnek jó kis élmény lehetett. Azóta újra kis kádazunk, és míg eddig csendben volt pancsi közben, most néha-néha sírdogál. Hogyan szerettessem meg vele újra a pancsit?Ja, és egy hónap múlva megyünk nyaralni, jó lenne ha élvezné a vízezést, fürdést.Most megutáltattam vele?2012. máj. 14. 16:18
1/3 anonim válasza:
A nagy kád nekünk sem megy, nem tud kapaszkodni a szélében, nem érzi biztonságban magát. A kiskádban nincs semmi baj. Szerintem ti us maradjatok annál, átmeneti a dolog, el fog múlni. Nyaraláskor úgyis vagy pici vizü medencében lesz, veled, akibe tud kapaszkodni, vagy uszógumival, beülős akármivel, amibe tud kapaszkodni. Nem utálta meg. Majdnem minden gyereknél van egy időszak, amikor kicsit sírdogálnak-félnek fürdés közben.
2/3 anonim válasza:
Maradjatok egyenlőre a kis kádnál, vissza fog szokni. De következő nagy kádas próbálkozásnál szerintem te is ülj be mellé, így nagyobb biztonságban érzi magát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor megnyugodtam.:)
2012. máj. 14. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!