Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek extrém lassan fogzik/fo...

Akinek extrém lassan fogzik/fogzott a babája, mennyi idő alatt jött ki egy-egy fog? És mennyi idő volt az áttörés?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
3 hónapja törte át a felső kettő az ínyét... épp hogy látszanak!
2012. máj. 14. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

nem tudom mit gondolsz extrém lassúnak. A fiam 20 hónapos, 8 hós korától havonta 1 foga jön ki, 2x volt 2 hónapos szünet. Az áttörés szerintem nála viszonylag gyors, pár nap, de előtte 3 hétig kínlódunk.

Már nagyon várom, hogy mind kibújjon. :)

2012. máj. 14. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a lányom most 21 hós. Az első foga 1 évesen jött ki, ami szerintem elég késői, mert már minden vele egyidős gyerkőcnek volt foga a környezetünkben.

de akkor kijött 2 alul, rá 2 hónapra 2 felül egyszerre. Nem különösebben fájt neki, de azért kenegettük, mert az őt is megnyugtatta.

Azóta is úgy van, hogy kettesével jön neki, egyenlőre 12 fognál tartunk...Onnantól számítva, hogy érzem, látom, hoy duzzadt neki az inye, kb. 2 hét az áttörés...

2012. máj. 14. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
20 napig tartott mire a fehér csíkból áttörés lett. Kb 1-2-3 nap maga az áttörés. A teljes kibújásig nem tudok időt mondani, mert jövőhéten lesz 1 hónapja, hogy áttörte az ínyét az első fog és még nem nőtt ki teljesen. 9 hónapos volt mikor észrevettem, hogy jön a foga.
2012. máj. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!