Extrém? Husis a kisbabám, vagy egy kicsit túl husis?
átlag súllyal született babáknál
a felsö határ 6 kiló az átlag pedig 5 kiló 2 hósan.
na de azért nem volt aprócska a kislegény. ha az orvosod jó akkor kérdezz rá, de mivel elég nagy baba volt, nem aggódnék.
DE amire oda kell figyelned, ha ez a folyamat nem vesz lejebb akkor a hozzá táplálásnál nagyon angyon ovatosnak kell lenned, mert könnyen lehet 13 kilós 1 évesed ami nem normális. akármilyen gyorsan is fejlödik az elsö 6 hónapban, 1 éves korukra a legnagyobb és legkisebb baba is kb egyszintre megy. (ez 8-11kg)
most még anyatejes, gondolom se cukros vizet, se cukors teát vagy más hasonló dolgot nem adsz neki, így nem tudsz mit tenni. az étkezése szerintem tök normális, kb 6 hós korától vissza fog venni.
Szia!
Az én babám is ekkora volt 2 hónaposan, 4 hónaposan 8,6 kiló. És akkor mi van? Majd lemozogja. Nem az első gyerek, a nagyobbik is ekkora volt, és most olyan, mint egy ropi.
Ne aggódj, ők ekkorák és kész,abszolút normális.
Anyatejes babát nem lehet túletetni!
Majd el fogja nőni szépen, 2-3 éves korára nem lesz semmivel több az átlagnál valószínűleg. Nem kell aggódni.
Köszi szépen a válaszokat, ezek szerint semmi gond nincs vele. :) Első baba, és a környezetünkben csak szó szerint kicsi babák voltak eddig. Van a családban olyan, aki közel 1 évesen volt ennyi kiló. :) Egyébként persze, semmi mást nem kap anyatejen kívül.
Köszi mégegyszer!
Kedves második!Remélem nem terjeszted sehol ezt az ostobaságod,mert ez az!Az én lányom 1 éves 13 kg,senkinek semmi baja a súlyával,neki se.Miért lenne ez baj????
Ja és egyáltalán nem nagy evő,azt hozzáteszem,de amúgy sem éheztettem volna.
Hát sajnálom hogy egy 1 éves gyerek 13 kilós. Szerencsétlennek 2 kilót kell plusszban cipelnie, ezt a szívnek tüdönek is el kell bírnia, mikor a szív és tüdö nem erre van kiképezve.
Adj 2 kiló lisztet egy 1 éves kezébe és sétáltasd körbe párszor a szobába. ja hogy nem bírja el, vagy ha még is pár pec után elfárad benne.
ja enni adni kell csak az nem mindegy mit kap a gyerek. nem csak a tüdö, szív van nagy és közeli gondnak kitéve, hanem a korai cukorbetegségnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!