Fogzásnál a hőemelkedés az áttörésnek a jele vagy semmi köze hozzá?
Ha tudnám akkor meg lottóznom kellene:-)
Szerintem számíts arra, hogy aludni fog:-) Ha ébredni fog akkor simán lehet, hogy a foga miatt. Ha van otthon dologél, vagy dentinox akkor kenj rá egy keveset.
Mennyit aludt?
-Hasna-
Ja igen...mostanáig pihent az ölemben, én meg néztem a tévét, pedig ő most nem is fogzik. Szerintem az idő is kiüti őket.
-Hasna-
Mértem, egyszer nagyon felkúszott, adtam neki 2.5ml nurofent, most minden rendben van.
Szerencsére még soha nem akart éjjel játszani, mindig hamar vissza tudtam altatni.
Na hát akkor nincs is mitől félned. Szerintem a nurofennek is betudható az aluszékonysága!:-) Figyeld a homlokát most elalvás előtt, és amíg ébren vagy figyelgesd. Ha felmenne, adj neki nurofent.
Nekem meg lett a böjtje a délutáni extra szunyának, most fent bulizik a kiságyában :-D Na de annyi baj legyen:-)
-Hasna-
Köszi az érdeklődést! Nem volt egyszerű az éjszakánk. Együtt aludtunk, de egész éjjel forgolódott és nyöszörgött, mindig fognom kellett a kezét. Nagyon szenvedett, de nem akart játszni. Sajnos még mindig nem tört át a foga. :(
Nálatok?
Nálunk minden rendben volt:-)
Szorítok, hogy hamar kint legyen az a fog! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!