Hol tudok vásárolni 1-es tápszert?
Figyelt kérdés
A doktornő ír fel 2 receptet(2*2 doboz)de a másodikat csak május 20-án tudom kiváltani.Ez valami új törvény,hogy a recepten dátum van.Lányom 4 hónapos ezért 2-est csak 6 hónapos kortól adhatok,ha jól tudom.2012. máj. 13. 21:32
1/4 anonim válasza:
jól tudod csak 6 hós kortól adhatsz kettest
egyébként én is gyűlölöm ezt a receptmizériát
undorító amit művelnek
miért nem volt jó mint régen 3 hónapig??????
2/4 anonim válasza:
A fiam Milumil tápszert ette, azt pl. Rossmanban is lehet kapni, de úgy tudom gyógyszertárban is adnak recept nélkül, csak drágább.
3/4 anonim válasza:
Bármilyen tápszert meg lehet venni a patikában recept nélkül is, csak akkor drágább.
Nem írtad, hogy melyik fajta tápszert kapja a babád, de pl a Beba 1-est ha jól emlékszem csak patikában lehet megvenni. Más márkából (Milumill és talán HIPP) láttam Tescoban, DMben is 1-est.
4/4 A kérdező kommentje:
Most Beba HA Start-ot kapja a babám,(bár nem értem a doktornő miért HA-t ír fel,nincs semmiféle allergia a családban)A védőnőtől kaptam egy zacskó HIPP 1-est,és azt úgy issza,mint a fene.Szóval ilyet szeretnék venni,meg majd iratni is,a Müllerben néztem,ott nincs HIPP 1-es.
2012. máj. 14. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!