Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hosszúhajú fiú csecsemő haját...

Hosszúhajú fiú csecsemő haját gumizni? Túl lányos lenne?

Figyelt kérdés
Olyan szép hosszú sok haja van a kisfiamnak egyszer már volt levágva de most megint belóg a szemébe, furán nézne ki ha hátra gumiznám a feje tetején ugye? 8 hónapos.
2012. máj. 13. 17:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

mármint mindenütt. Ne csak körbe, az olyan, mintha bilit tennél a fejére.

Ilyenre: [link]

2012. máj. 13. 17:40
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy ronda a gyerekem!!....melyik anya mond ilyet a saját gyerekéről amúgy is???

Hát én nem tudom levágni egyenletesen 2 cm-esre nem vagyok fodrász.

De mindegy majd megoldom, köszi a válaszokat.

2012. máj. 13. 17:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam hatalmas,dús fekete hajjal született,már 2 hónaposan megnyírtam kicsit ollóval mert folyott róla víz(április végén született),aztán 8 hónaposan rövidítettem az akkor már aranybarna haján,bele lógott a szemébe a fülébe hátul is hosszú volt,majd 1 évesen a szülinapja után 1 nappal géppel 2,5 centire vágtam,nagyon jól áll neki,de már megnőtt,júniusba 1,5 centire fogom szerintem levágni,hogy ne szenvedjen a melegben,nagyon szép a haja,hátul hullámos volt,de mégis csak fiú,és mégis csak kényelmesebb neki ha nem fő meg a melegben
2012. máj. 13. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Éles olló kell, és egy fésűvel megemelni.

gy, csak közelebb [link]

Szerintem érdemes megpróbálni, nem olyan nehéz. Ha nem sikerül, a fodrászhoz még akkor is elviheted

2012. máj. 13. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
2012. máj. 13. 18:04
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi a linket nagyon hasznos!!
2012. máj. 13. 18:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Jé..hova tűnt 2 válasz...
2012. máj. 13. 18:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak is meghagyták hosszúra a haját. Anyósom állandóan becopfozta neki. Ráadásul Gábornak hívják, Gabinak szólították. Konkrétan a szomszédjuk egy nyáron, mikor a gyerek kiment anyaszült meztelenül, összecsapta a kezét: Ili, hát neked fiad van??? Mindenki azt hitte, hogy lány.

Ne csináld már ezt, szerintem halál gáz... Tisztelem szeretem anyósomat, de ezen állandóan elhűlök, amikor elmesélik ezt a sztorit. Én biztos nem csinálnék ilyet a fiammal. Tök aranyos rövid hajjal is, nem akarok lányt csinálni belőle.

2012. máj. 13. 18:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiányzik :) (a 2.)
2012. máj. 13. 20:56
 20/23 A kérdező kommentje:
Ja nem azért, nekem se hiányzik, csak érdekes hogy előbb még itt volt aztán eltűnt, és a rá adott válaszom is.
2012. máj. 13. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!